Sırf bedeninden faydalanıp milyonlarca lira kazanmasına izin verilmemeli.
Sen de kazan, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Sırf bedeninden faydalanıp milyonlarca lira kazanmasına izin verilmemeli.
İşin sonunda bu da bir sömürüdür hocam, hatırlatmak gerek.Ben bir sakınca görmüyorum. Pezevenklerin elinde harap olacaklarına kendi istedikleri gibi kazansınlar. Yasaklanması daha da kötü olur.
Ben bir sakınca görmüyorum. Milletin ne izlediğinden kime ne? İsteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit. Bunun bize ne gibi zararı var?
Cidden diğer insanlara karışmayı asla bırakamıyorlar.
OnlyFans yasağı isteyenlerin çoğunun aklında din var. “Haram! Olmaz!” dışında fazla bir savunma göremiyorsunuz. İnsanlar için bu site oldukça teşvik edici geliyor ama pratikte herkes çok para kazanamıyor. Çocukları ve zor durumda olduğu için bu tarzda yerlere yönelmek isteyecekleri gerçekten düşünen çok az kişi var. Onlar için de alternatif çözüm üretilebilir.
Yaşayabileceği bir evi ve maaşı olup canını tehdit eden herhangi bir erkek olmadan her bir kadına, "hanımefendi rızanız var mı?" diye de sormadan bu işi savunmak pek sağlıklı değil.Yasakçı zihniyeti niye savunuyorsunuz? Yasakçı zihniyeti hiçbir şekilde savunmayın ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında da bakmayın ki bu ülkede uzun süre YouTube'un yasaklı olduğu, VPN ile giriş yapıldığı zamanlar vardı.