Ben bir sakınca görmüyorum. Pezevenklerin elinde harap olacaklarına kendi istedikleri gibi kazansınlar. Yasaklanması daha da kötü olur.
İşin sonunda bu da bir sömürüdür hocam, hatırlatmak gerek.

Zaten ekonomisi dibi gören toplumlarda olağan bir durumdur bedeni üzerinden sömürülen kadınlar, çocuk işçiler vs. Kimi devletler buna teşvik de eder. Sermayenin dönmesi adına en ahlaksız kararlar alınır.

Dediğiniz gibi pezevenklerin elinden iyidir. Ama her halükarda beden üzerinden sömürünün karşısında olmak lazım.

Yasakçı zihniyeti niye savunuyorsunuz? Yasakçı zihniyeti hiçbir şekilde savunmayın ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında da bakmayın ki bu ülkede uzun süre YouTube'un yasaklı olduğu, VPN ile giriş yapıldığı zamanlar vardı. Senesini tam olarak hatırlamamakla birlikte az çok bunları anımsıyorum ve bu OnlyFans dediğiniz siteye isteyen kayıt oluyor, ortada zorla kayıt olma gibi bir durum yok. Milleti kısıtlamayı bırakın artık. Amacınızı anlayabiliyorum aslında. Onların kazandığı parayı çekemiyorsunuz da bırakın, nasıl para kazanıyorlarsa kazanıyorlar işte. Kendileri bilir.

Milleti kısıtlamayı bırakın artık.
Cidden diğer insanlara karışmayı asla bırakamıyorlar.
Amacınızı anlayabiliyorum aslında.
OnlyFans yasağı isteyenlerin çoğunun aklında din var. “Haram! Olmaz!” dışında fazla bir savunma göremiyorsunuz. İnsanlar için bu site oldukça teşvik edici geliyor ama pratikte herkes çok para kazanamıyor. Çocukları ve zor durumda olduğu için bu tarzda yerlere yönelmek isteyecekleri gerçekten düşünen çok az kişi var. Onlar için de alternatif çözüm üretilebilir.

Yasakçı zihniyeti niye savunuyorsunuz? Yasakçı zihniyeti hiçbir şekilde savunmayın ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında da bakmayın ki bu ülkede uzun süre YouTube'un yasaklı olduğu, VPN ile giriş yapıldığı zamanlar vardı.
Yaşayabileceği bir evi ve maaşı olup canını tehdit eden herhangi bir erkek olmadan her bir kadına, "hanımefendi rızanız var mı?" diye de sormadan bu işi savunmak pek sağlıklı değil.

En azından bu koşulları da konuşmak gerek. Zira "bedeni metalaştırılan" ve "bedenini metalaştıran" arasındaki fark önemli. Biz sadece bedeni üzerinde kendi rızası olanları konuşuyoruz lakin işin bambaşka bir boyutu da var.

İlkel bir dürtüyle "yasaklayalım abi gadın nasıl yapabilir böyle bir şeyi?" demiyorum. Lakin kadın bedeninin metalaştırılması Türkiye'de rahat rahat arka çıkabileceğim bir şey hiç değil.