hocam desteğiniz için teşekkürler çözdüm sanırım.Uzaktan bağlantıdan bakmamı istersen yarım saat sonra bakabilirim. TTde bahsettiğim betikle hiç bir sorun olmaması gerekiyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?prime
Yetkin
Rica ederim.
prime
Yetkin
Firewalldaki flow offloading ayarını ellersen zapret bozulur. Hardware flow offloading SQM ile uyumlu değil. Software ise yarı uyumlu diye biliyorum.@prime hocam yardımların için teşekkür ederim şu an sorunsuz bir şekilde kurabildim. SQM ile beraber kullanamıyor muyuz acaba Zapret'i? Zapret kurarken software flot offloading seçmiştim SQM kurup firewalldan software flow seçince zapret çalışmıyor.
kabotajbayramı
Becerikli
Zapret'ten seçtiğin ayar sabit kalıyor hocam. Hardware offloading seçersen başka bir şey seçmene gerek kalmadan o açılacaktır, tekrar ayara ellemene gerek kalmaz.@prime hocam yardımların için teşekkür ederim şu an sorunsuz bir şekilde kurabildim. SQM ile beraber kullanamıyor muyuz acaba Zapret'i? Zapret kurarken software flot offloading seçmiştim SQM kurup firewalldan software flow seçince zapret çalışmıyor.
Normdel SQM - software offloading ile 860 hız alıyodum. Zapret'i software kurup SQM açınca hız 700'den yukarı çıkmıyor kapadım o yüzdenb. Software-hardware arasında ne gibi farklar var bilginiz var mı? internete baktım redditte falan bir şeyler yazılmış da pek detaylı değil.Zapret'ten seçtiğin ayar sabit kalıyor hocam. Hardware offloading seçersen başka bir şey seçmene gerek kalmadan o açılacaktır, tekrar ayara ellemene gerek kalmaz.
Zapret kaynaklı mı bilmiyorum da unloaded 50ms gözüküyor sayfalar falan geç açılıyor baya. Yaşayan oldu mu bu sorunu?
Son düzenleme:
kabotajbayramı
Becerikli
Hocam zapret'i kurup hardware offloading açın gerisine ellemeyin öyle bir bakın. IRQBalance kurabilirsiniz ayrıca.Normdel SQM - software offloading ile 860 hız alıyodum. Zapret'i software kurup SQM açınca hız 700'den yukarı çıkmıyor kapadım o yüzdenb. Software-hardware arasında ne gibi farklar var bilginiz var mı? internete baktım redditte falan bir şeyler yazılmış da pek detaylı değil.
Zapret kaynaklı mı bilmiyorum da unloaded 50ms gözüküyor sayfalar falan geç açılıyor baya. Yaşayan oldu mu bu sorunu?
Öyle yaptım hardware offloading ile tekrar kurdum geç açılıyor sayfalar. Düzelir belki beklicezHocam zapret'i kurup hardware offloading açın gerisine ellemeyin öyle bir bakın. IRQBalance kurabilirsiniz ayrıca.
prime
Yetkin
Zapreti sildiğinizde bahsettiğiniz sorun anında düzeliyorsa ve geri kurduğunuzda hemen sorun başlıyorsa, bazı ayarlarınızda yine yanlışlık vardır. SQM ile hiç kullanmadığım için Zapreti bilmiyorum ama, SQM kullanmaya neden ihtiyaç duyuyorsun?Öyle yaptım hardware offloading ile tekrar kurdum geç açılıyor sayfalar. Düzelir belki beklicez
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-