1. sınıf öğrencileri ne zamandan beri ders kaydı yapıyor?
Yeni kayıt ne demek?

Üniversite kılavuzunda ders kayıt tarihine parantez içerisinde birinci sınıflar dahil diye belirtilmiş. Yani 1. sınıflar da ders kaydı yapıyor. Sadece güz döneminde kayıt yapılmadı otomatik olduğu için.

Okula bu yıl başladıysanız olmaması gereken bir şey. Öğrenci işlerine bildirin. Yeni icat çıkarmışlarsa öğrenmiş olursunuz. Değilse düzeltilir.

Arkadaşlara da sordum lakin onlarda harç ile alakalı bir uyarı çıkmamış. Yarın öğrenci işlerinden bilgi alacağım. Desteğiniz için teşekkürler.

Buna dair kesin bilgim yok ama daha önce başka bölüm okudunuz mu? Belki sadece sizde olma sebebi ondandır.

Anadolu üniversitesinde açık öğretimden Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü okuyorum lakin bu yıl kaydımı dondurdum. Bununla alakası olabilir mi? katkı payı sadece birinci öğretim için geçerli diye biliyorum.

Anadolu üniversitesinde açık öğretimden halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü okuyorum lakin bu yıl kaydımı dondurdum. Bununla alakası olabilir mi? Katkı payı sadece birinci öğretim için geçerli diye biliyorum.

Açıköğretimse harç ödemesi var. Her dönem ödeme oluyor. Ben dondurmadan direkt bırakmıştım. Açıktanı. Her dönem kayıt yenileme mesajı geliyor.