Uncharted 4 ve God of War'ı D'ye koymana hiç katılmıyorum. S+'ya koyduğun oyunlarda da fikir ayrılığımız var yaptığın listede en katıldığım kısım "S"bölü müydü. Ek olarak benim gibi Hitman serisini severek oynaman da hoşuma gitti ağzının tadını bilen oyuncunun oynadığı seridir Hitman serisi.

F kısmı fiyasko. Spider Man 2, Lies of P, Detroit, Hollow Knight, RDR, Dead Cells, Skyrim (özellikle Skyrim).

Yine aynı şekilde D sınıfında Uncharted 4, God of War, RDR2'nin olması saçmalık.

Bunların kişiden kişiye değiştiğini söyleyebilirsiniz ancak katılmıyorum. Bazı şeylerin kalitesi tartışılmaz. Godfather iyi bir filmdir, Elden Ring iyi bir oyundur, Yüzüklerin Efendisi iyi bir kitap serisidir vesaire. Bayılmayabilirsiniz ama bir şey iyiyse iyidir.

Bana kalırsa TLOU Part 2 rezil hikayesi sebebiyle en fazla S'e gidebilir, o da bölüm dizaynları ve teknik başarısı sayesinde ama beğendiyseniz de anlarım. Onun dışında TLOU part 1, Snake Eater ve Resident Evil 4 hak ettikleri yerlerde.

Son düzenleme:

Kişiye göre değişir.

Hayatımda gördüğüm kendini en tekrar eden yapmacık oyunlardan birisi. Spider-Man 1 oynarken gideri vardı. Hâlen aynı vuruş animasyonları...

Beceriksizim.

Kendim sıkıldığım için bir tık abartmış olabilirim.

Hangi FPS oynarsan oyna animasyonlarının 24 FPS hissettirip içi bomboş düz ilerlenen oyunlardan birisi. Sırf bağımsız diye bu oyunlar şişirilmeye devam ediyor.

Açılışta saatlerce boş boş at takip edip aynı hayvanları öldürdüğüm oyunu iyi mi bulacaktım?

Tamamen developer tembelliğiyle oluşan oyun türünden birisi. Dark Souls zorluğunda olması yetmeyip her seferinde tekrar edip başa atması kadar amelelik bir şey yok. Yolların labirent gibi olduğunu bahsetmiyorum bile.

Zamanının bile kontrolleri en gecikmeli ve en kütük oyun.

Hikayeyi abartı uzatmasa ve yaşananlar boşa çıkmasa acayip severdim.

Ve God of War'ı D'ye koymana hiç katılmıyorum.

Biraz abartmış olabilirim. Bulmacayla tempoyu yavaşlatmak ve sürekli boş yolda yürütmek harici iyiydi. 35 saat oynadım.

S+'ya koyduğun oyunlarda da fikir ayrılığımız var yaptığın listede en katıldığım kısım "s"bölü müydü? Ek olarak benim gibi Hitman serisini severek oynaman da hoşuma gitti ağzının tadını bilen oyuncunun oynadığı seridir Hitman serisi.

S+'da hiç mi beğendiğin yok? Hitman iyidir ya. Telefonda bile blood money bitirmiştim.

Son düzenleme:
tamamen developer tembelliğiyle oluşan oyun türünden birisi. Dark Souls zorluğunda olması yetmeyip her seferinde tekrar edip başa atması kadar amelelik bir şey yok. Yolların labirent gibi olduğunu bahsetmiyorum bile.

Bence bahsettigin mekaniklerin dev tembelligi ile hiçbir alakasi yok. Her oyun kolay olmak ve oyuncuya butun kolayliklari sunmak zorunda degil. Minimal icerikle tekrar tekrar oynanabilen oyunlar uretmek kolay degil. Bu tur oyunlari uzun sureler oynayabiliyorsun. Bahsettigin Dead Cells de oyuncuya oldukca cesitlilik sunabilen bir oyun bence.

Tabii herkes ayni seylerden zevk almak zorunda degil. Dead Cells'i sevmek zorunda degilsin ama ture tembellikten dogan demek bence pek mantikli degil.