Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Nisan 2025 #1 Belli başlı yerler var böyle hesap satan. Bunlara para vermek mantıklı mı ve oyun hesabı almanın yasal bir sorunu var mı?
Belli başlı yerler var böyle hesap satan. Bunlara para vermek mantıklı mı ve oyun hesabı almanın yasal bir sorunu var mı?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 10 Nisan 2025 #2 Ömer_Yeter dedi: Belli başlı yerler var böyle hesap satan. Bunlara para vermek mantıklı mı ve oyun hesabı almanın yasal bir sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... İtemsatış. Yasal bir sorunu yok fakat satıcının hesabı geri alması çok kolay.
Ömer_Yeter dedi: Belli başlı yerler var böyle hesap satan. Bunlara para vermek mantıklı mı ve oyun hesabı almanın yasal bir sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... İtemsatış. Yasal bir sorunu yok fakat satıcının hesabı geri alması çok kolay.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 10 Nisan 2025 #3 Bence değil. Onun yerine güvenilir yerden korsan indiririm daha iyi.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Nisan 2025 #4 Aeronight dedi: Bence değil. Onun yerine güvenilir yerden korsan indiririm daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama hocam mesela bazı oyun alınan yerlerde "orijinal hesap" vurgusu yapılıyor. 8898 dedi: İtemsatış. Yasal bir sorunu yok fakat satıcının hesabı geri alması çok kolay. Genişletmek için tıkla... Hesaplar paylaşımlı oluyor hocam ve bundan dolayı Steam'ı çevrimdışı moda almamız gerekiyor.
Aeronight dedi: Bence değil. Onun yerine güvenilir yerden korsan indiririm daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama hocam mesela bazı oyun alınan yerlerde "orijinal hesap" vurgusu yapılıyor. 8898 dedi: İtemsatış. Yasal bir sorunu yok fakat satıcının hesabı geri alması çok kolay. Genişletmek için tıkla... Hesaplar paylaşımlı oluyor hocam ve bundan dolayı Steam'ı çevrimdışı moda almamız gerekiyor.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 10 Nisan 2025 #5 Ömer_Yeter dedi: Ama hocam mesela bazı oyun alınan yerlerde "orijinal hesap" vurgusu yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bana ait hissetmityorum ki. Orijinal hesap olsun olmasın. Kendi hesabımda oynamıyorum sonuçta.
Ömer_Yeter dedi: Ama hocam mesela bazı oyun alınan yerlerde "orijinal hesap" vurgusu yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bana ait hissetmityorum ki. Orijinal hesap olsun olmasın. Kendi hesabımda oynamıyorum sonuçta.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 10 Nisan 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: Ama hocam mesela bazı oyun alınan yerlerde "orijinal hesap" vurgusu yapılıyor. Hesaplar paylaşımlı oluyor hocam ve bundan dolayı Steam'ı çevrimdışı moda almamız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı olanı demiyorum mail telefon vs geçirilen hesaplardan bahsediyorum. Paylaşımlı olanlarda çevrimdışı alıp oynarsan gitmez.
Ömer_Yeter dedi: Ama hocam mesela bazı oyun alınan yerlerde "orijinal hesap" vurgusu yapılıyor. Hesaplar paylaşımlı oluyor hocam ve bundan dolayı Steam'ı çevrimdışı moda almamız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı olanı demiyorum mail telefon vs geçirilen hesaplardan bahsediyorum. Paylaşımlı olanlarda çevrimdışı alıp oynarsan gitmez.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 10 Nisan 2025 #7 Bence mantıksız. Oyun oynayacak sistemi olan adamın, oyuna para verecek parası da olmalı. Her hafta olmasa da en azından ayda 1 oyun alırım, yine de bende kalır. 2 gün sonra hesaba ne olacağı belirsiz hesapları almak bana saçma geliyor.
Bence mantıksız. Oyun oynayacak sistemi olan adamın, oyuna para verecek parası da olmalı. Her hafta olmasa da en azından ayda 1 oyun alırım, yine de bende kalır. 2 gün sonra hesaba ne olacağı belirsiz hesapları almak bana saçma geliyor.
mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 10 Nisan 2025 #8 Eskiden alıyordum 50-60 euroya çıkan oyuları 1-2 euroya steam hesap satanlardan alıyordum hesabı oyunu bitirip çıkıyordum hesaptan.
Eskiden alıyordum 50-60 euroya çıkan oyuları 1-2 euroya steam hesap satanlardan alıyordum hesabı oyunu bitirip çıkıyordum hesaptan.
Gergingörünüşlüadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 265 Çözümler 1 Beğeniler 231 10 Nisan 2025 #9 Hesap sahibi çok kolay şekilde geri alabiliyor hesabı. Tanıdık ve güvenilir birinden alınmıyorsa almak mantıksız.
Hesap sahibi çok kolay şekilde geri alabiliyor hesabı. Tanıdık ve güvenilir birinden alınmıyorsa almak mantıksız.
A ajansmith Uzman Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 2 Beğeniler 102 10 Nisan 2025 #10 Hikayeli oyunlar için alınabilir ama uzun süreli önermem.