Tamam hocam şu an araştırmayı planladığım modeller EM6l, et142.supermix.

Hocam bir de unutmadan ilk IEM olacağı için birkaç sorum daha vardı da, ses kartı olarak ne almalıyım EM6l için? Monitöre mi takmalıyım kasaya mı? Bir de uzatma kablosu alırsam gecikme yapar mı
EM6L icin ses karti gerekmiyor anakart eski degilse. Kasaya tak. Uzatma kablosu onermem. Dandik oluyor cogunlugu.

Gecikme yapmaz bence. Yapsa da gözlemleyebileceğiniz bir seviyede değildir. Anakartınızda DTS Dolby vs var ise ve bunlardan faydalanmak isterseniz (ben tercih etmiyorum) anakarta takabilirsiniz. Ses kartı için acele etmeyin. Alın deneyin, beslenemezse (ki imkansız bence) düşünürsünüz.

EM6l icin ses karti gerekmiyor anakart eski degilse. Kasaya tak. Uzatma kablosu onermem. Dandik oluyor cogunlugu.

Gecikme yapmaz bence. Yapsa da gözlemleyebileceğiniz bir seviyede değildir. Anakartınızda DTS Dolby vs var ise ve bunlardan faydalanmak isterseniz (ben tercih etmiyorum) anakarta takabilirsiniz. Ses kartı için acele etmeyin. Alın deneyin, beslenemezse (ki imkansız bence) düşünürsünüz.

Anakartım B850 Tomahawk, ALC 4080 ses kartı var mış. Yeter sanırım.
Monitöre takarsam uzatma kablosuna gerek kalmayacak ama kasaya takmam gerekecekse mecbur uzatma kablosu almak zorundayım, Amazon'da bir tane bulmuştum 8K incelemesi vardı o gecikme, ses bozulması yapar mı?

Anakartım B850 Tomahawk, ALC 4080 ses kartı var mış. Yeter sanırım.
Monitöre takarsam uzatma kablosuna gerek kalmayacak ama kasaya takmam gerekecekse mecbur uzatma kablosu almak zorundayım, Amazon'da bir tane bulmuştum 8K incelemesi vardı o gecikme, ses bozulması yapar mı?
Link atarsan bakabilirim.

USB ses kartı aldığınızda istediğiniz yere takabilirsiniz. Zaten USB cihaz kendi ses işlemesini kullanır.

Daha iyisi varsa atabilir misiniz hocam? Bir de monitörümde Type-C girişide var, fiio KA11 gibi bir ses kartı alıp onunla monitöre takmak yerine yine kasaya mı takmalıyım?
Türkiye'de daha iyisi yoktur herhalde. Chi-fi markaların kablolarını satmiyorlar. FiiO Ka11 EM6L için para israfı olur. ET142 için bile fazla. Su an var mi bilmiyorum ama Fosi Audio'nun DAC'lerine bakabilirsin.

Türkiye'de daha iyisi yoktur herhalde. Chi-fi markaların kablolarını satmiyorlar. FiiO Ka11 EM6L için para israfı olur. ET142 için bile fazla. Su an var mi bilmiyorum ama Fosi Audio'nun DAC'lerine bakabilirsin.

JA11 satılıyor sanırım Amazon'da. Ben memnun kaldım.