Detaylar
Kim cevapladı?E tamam, kaliteli bir laptop olduktan sonra Game Pass alır takılırsınız. Ki PS5'e o kadar fazla oyun çıkmadı PS4'e nazaran. Konsol olarak Series X alabilirsiniz çünkü bu nesilde PS'e nazaran biraz daha iyi.Son çıkan yeni nesil oyunları oynayacağım hocam. Ondan güzel sistem istiyorum. PC nedense hiçbir zaman içime tam olarak sinmiyor. PlayStation Plus ve Xbox üyeliği falan alsam rahat olur diye düşünüyorum konsolda.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
E tamam, kaliteli bir laptop olduktan sonra Game Pass alır takılırsınız. Ki PS5'e o kadar fazla oyun çıkmadı PS4'e nazaran. Konsol olarak Series X alabilirsiniz çünkü bu nesilde PS'e nazaran biraz daha iyi.
Evet zaten PS'nin birçok exclusive oyunu zaten PC de var.
Laptop al geç, oyun dışında da bir şeyler yaparsın, işini görürsün. Konsol keyif, laptop bir ihtiyaçtır.
Kesinlikle, dediğim gibi ailecek oynanılabilecek pek oyun da bulunamayabilir PS5'te. Bilgisayar olsa emülatörüne kadar kurup Nintendo oyunları da oynanır.Laptop al geç, oyun dışında da bir şeyler yaparsın, işini görürsün. Konsol keyif, laptop bir ihtiyaçtır.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Ailecek dediğim hocam yani pes, fifa, tekken, street fighter falan o tarz oyunlar. Onlar konsollarda var. Alırsam Series X alırım. Zaten PC var bende oyun dışındaki işlerim halloluyor.Kesinlikle, dediğim gibi ailecek oynanılabilecek pek oyun da bulunamayabilir PS5'te. Bilgisayar olsa emülatörüne kadar kurup Nintendo oyunları da oynanır.
yusufumm07
Üstün
PS 5 al orada oynamanın tadı başka.
1
178
Ziyaretçi
Aileyle oyun oynamak için konsol (özellikle Xbox Game Pass avantajıyla Series X), taşınabilirlik ve çok yönlülük için laptop daha mantıklı. Günde 1-1.5 saat oynayacaksanız, Series X + Game Pass sizi uzun süre idare eder. Laptop alacaksanız da RTX 3060'lı bir model işinizi görür.
Bilgisayarınız güncel ise o zaman Xbox tarafına yönelmenizi öneririm çünkü Game Pass avantajlı.Ailecek dediğim hocam yani pes, fifa, tekken, street fighter falan o tarz oyunlar. Onlar konsollarda var. Alırsam Series X alırım. Zaten PC var bende oyun dışındaki işlerim halloluyor.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Bilgisayarım güncel değil ama döneminin en iyisi hocam. Oyun dışında her işi rahatça görüyorum. Oyun ihtiyacını Xbox üzerinden karşılarım. PlayStation tarafı biraz daha pahalıya patlar diye düşünüyorum. Doğru mu?Bilgisayarınız güncel ise o zaman Xbox tarafına yönelmenizi öneririm çünkü Game Pass avantajlı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-