Oyun konsolu al. Alacağın konsol da PS5 olsun. PS5 te CD'li olsun. Altını çize çize söylüyorum CD'li al.
Niye CD'li?Oyun konsolu al. Alacağın konsol da PS5 olsun. PS5 te CD'li olsun. Altını çize çize söylüyorum CD'li al.
Takas yaparsin. Ayrica ikinci el olarak oyun alirsan, dijitale kiyasla daha ucuza gorursun isini.
Series X diye düşünmüştüm aslında.Takas yaparsin. Ayrica ikinci el olarak oyun alirsan, dijitale kiyasla daha ucuza gorursun isini.
Series X'de alinabilir. Fakat icinde GoW, Spider-Man, TLOU gibi oyunlar yok. Xbox alacaksan Series S almalisin bence.
Xbox'ta veya PlayStation'da ki oyun fiyatlarından haberdar değilim maalesef.Bilgisayarım güncel değil ama döneminin en iyisi hocam. Oyun dışında her işi rahatça görüyorum. Oyun ihtiyacını Xbox üzerinden karşılarım. PlayStation tarafı biraz daha pahalıya patlar diye düşünüyorum. Doğru mu?
Bunların hepsi bilgisayarda var.Series X'de alinabilir. Fakat icinde GoW, Spider-Man, TLOU gibi oyunlar yok. Xbox alacaksan Series S almalisin bence.
Evet dogru. Fakat en sorunsuz deneyimi konsolda yasar. Yani zaten arkadas evde ailesiyle Pes, Tekken gibi birlikte oynanabilecek oyunlar icin alacak. Bu durumda PC gereksiz. Konsol tak calistir mantigiyla daha mantikli. Hem bir gun konu sahibi evde olmadigi zaman ailesi oyun oynamak istediginde konsolda herhangi bir problem yasamaz ama PC'de yasayabilir.Xbox'ta veya PlayStation'da ki oyun fiyatlarından haberdar değilim maalesef.
Bunların hepsi bilgisayarda var.
Sistem özelliklerin ne?
2.el oyun takası yaparak daha ucuza oyun alırsın da ondan.