Oyunda parayla satın alabileceğimiz şeyler olacak mı? Destek olmak istiyorum.
Hocam oyun ücretsiz olacak ve içinde herhangi bir ücretli içerik bulunmayacak. Reklamlar olacak ama bunları da minimum düzeyde tutmayı planlıyorum. Oyun, level sistemi ya da silah satın alma gibi unsurlar içermeyecek, doğrudan hikaye odaklı ilerleyecek, silahlar, envanterler tıpkı Half Life'ta olduğu gibi oyun içinde doğal akışla elde edilecek. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Mobilde hikayeli oyun devri bitti artık. İnsanlar eli boşken oynayabileceği çıtır çerez oyunlar arıyor bu yüzden hikayeyi akıcı yapmalı ve bölümleri kısa tutmalısın. Onun dışında arayüz değişebilir en basitinden rengini ve saydamlığını ayarlayabilmeli oyuncu böyle göz yorar çünkü.

Emeğinin karşılığını alman dileğiyle, esenlikler.

Mobilde hikayeli oyun devri bitti artık. İnsanlar eli boşken oynayabileceği çıtır çerez oyunlar arıyor bu yüzden hikayeyi akıcı yapmalı ve bölümleri kısa tutmalısın. Onun dışında arayüz değişebilir en basitinden rengini ve saydamlığını ayarlayabilmeli oyuncu böyle göz yorar çünkü.

Emeğinin karşılığını alman dileğiyle, esenlikler.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi, mobilde hikayeli oyunların devri bitti, ancak ben bu devri yeniden canlandırmak istiyorum. Sadece bir hikaye anlatmak değil, insanlara gerçekten oynarken zevk alacakları, onları içine çekecek bir deneyim sunmak istiyorum. Çünkü günümüzde mobil oyun geliştiricileri, oyunun ne kadar iyi olacağından çok, ne kadar kazandıracağına odaklanıyor. Bir zamanlar mobilde hikayeli oyunlar vardı, ama bunların çoğu hikaye olarak yüzeysel kalıyordu. Ben ise daha derin, düşündürücü ve sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefliyorum. Mobil oyun piyasasında artık gerçekten oynanabilir, zevk veren ve düşündüren bir oyun ortaya koymak istiyorum.

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 9 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı Depth of Space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan Gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Eki Görüntüle 145255

Eki Görüntüle 145256
PC portu yapmayı düşünüyormusunuz?

Çıktığı zaman çıkış konusunda beni etiketleyin (: Oynamayı isterim.
Bu arada ne durumdasınız şu an merak ettim.
Öncelikle teşekkür ederim hocam, çıktığı zaman bilgilendireceğim, çıkışına yakın bir zamanda da bir demo sürümü paylaşacağım. Oyunun şu anki durumuna gelecek olursam, şu anda Blender eğitim sürecindeyim. 2 hafta sonra eğitimim bitiyor, oyun için kendim modelleme yapacağım. Normalde oyunda bulunan modeller hazır asset, ama hazır asset yerine kendim daha özgün ve daha iyi modeller eklemek istiyorum.