Oyun yapıp Steam'e eklersem hapse girer miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 65W
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 548
  • Etiketler Etiketler
    neler oyun
Hayır, neden gelsin ki? Şirketini açarsın, vergini verirsin. Sorun çıkmaz.

Nasıl bir oyun olduğuna ve ne hakkında olduğuna bağlı şimdi. Gidip bir kişi hakkında kötü senaryolu bir şey yaparsan hoş şeyler olmayabilir. Özellikle bilinen bir kişi hakkında yaparsan aşağıdaki gibi bir şey ile karşılaşacak olman muhtemel.

Hocam eğer ciddi ciddi soruyorsanız tam olarak nasıl bir tutuklanma olabilir anlatır mısınız?

konu troll ise sıkıntı, troll değil ise daha sıkıntı.

Sunday's Games bu şirkete bakarsanız hangi oyunu yapacağımı anlarsınız diye düşünüyorum. Oyun isimlerinde küfür içerdiği için burada paylaşmak istemedim. Şirketin oyunlarında mevcut.

Sunday's Games bu şirkete bakarsanız hangi oyunu yapacağımı anlarsınız diye düşünüyorum. Oyun isimlerinde küfür içerdiği için burada paylaşmak istemedim. Şirketin oyunlarında mevcut.
Eğer aklımdaki kişiye aynı oyunu yapacaksanız düşünmeniz bile yeter tutuklanmaya. Ama o kişi değilse tutuklanmazsınız en kötü oyun kapatılır.

Eğer aklımdaki kişiye aynı oyunu yapacaksanız düşünmeniz bile yeter tutuklanmaya. Ama o kişi değilse tutuklanmazsınız en kötü oyun kapatılır.

O kişi ve ne alaka? Oyun sahibi ile konuştum sadece oyun Türkiye'de kapatılır dedi. Ama olur olmadık şeylere ceza veriyorlar. Bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…