Ragnar

Başarılı
Açıp gerdim yine dolandı, şu an çift taraflı bantla (elime bu geçti) masaya bantladım ama hoş bir görüntü olmuyor, zaten tam tutmuyor da. Ağız tadıyla oyun oynatmıyor. Mikrofonu iyi diye zorunlu olarak bunu kullanıyorum. Dolanma sorununu nasıl çözerim?

Örümcek ağına benzer kablolarımla bakıştık. Cüzi miktarlara kablo sabitleyici klips edinebilirsiniz.

Açıp gerdim yine dolandı, şu an çift taraflı bantla (elime bu geçti) masaya bantladım ama hoş bir görüntü olmuyor, zaten tam tutmuyor da. Ağız tadıyla oyun oynatmıyor. Mikrofonu iyi diye zorunlu olarak bunu kullanıyorum. Dolanma sorununu nasıl çözerim?
Yukardaki arkadaşın attığı gibi kablo tutucu veya masaya normalde mouselar için kullanılan kablo tutma aparatı var ondan da alabilirsin. Kabloyu 1 tık yüksekte tuttuğu içinde daha hafifmiş hissiyatı veriyor.

Ben klavyenin numpad yanındaki boşluğuna takıyorum eğer para harcamak istenmiyorsa oda denenebilir.