Şimdi baktım ve sabitleme olayını buldum. RTSS programı ile oynayacağımız oyunu listeye ekliyoruz ve onun FPS'sini monitörümüzün hertzinin yarısı veya üçte biri olan değer giriyoruz. Sanırım anlık dropları azaltan bir şey bu. X2 ayarı eskisi gibi, gayet iyi çalışıyor. X3 ayarı inanılmaz bir FPS artışı sağlasa da dediğim gibi sanki oyunun aşağı bölümünde ve karakterimizin yanına büyüteç tutmuşlar gibi oluyor. İkisi de gecikme olarak aynı. Bu büyüteç olayını sadece RDR'de yaşadığımı da belirtmeliyim.
@alperen

Şu an deneme amaçlı crack versiyonunu deniyorum ama oyun kasıyor anlamadım.
CP2077.

Cyberpunk kuruldu, 3 saat sürdü HDD'den dolayı. Hafif bi kestirdim uyanınca kurulduğunu gördüm. Öncelikle programı kullanmadığımda oyunun kendi verdiği grafik ayarlarına dokunmadan, oyunun içindeki FSR 2.1 Quality ile 30 FPS oynatıyordu. Oyunun kendi ayarlarıdan 25 FPS'ye sabitleyip X3 modunda açtım ve FPS 75'e çıktı ama bende çok fazla görüntü bozukluğu oldu, oynanmayacak seviyede. O yüzden FPS limitini 38'e çıkarıp X2 moduna geçtim. Oyun daha iyi oldu ve 60 FPS civarı oynatıyor.

1717761997628.webp

İşaretlediğim yere bakarsanız arabanın arka tarafında ghosting olduğunu görebilirsiniz. FPS ise o an 58 idi. Şehre gitmeyi bulamadım hocam o iş sizde.

1717762237930.webp

Siz yine FPS'yi oyun ayarlarından 25'e sabitleyip X3 modunu deneyebilirsiniz. Oynanmayacak seviyede görüntü bozukluğu oluyorsa oyun ayarlarıdan FPS'yi 38'e çekip X2 moduna bakarsınız.

Cyberpunk kuruldu, 3 saat sürdü HDD'den dolayı. Hafif bir kestirdim uyanınca kurulduğunu gördüm. Öncelikle programı kullanmadığımda oyunun kendi verdiği grafik ayarlarına dokunmadan, oyunun içindeki FSR 2.1 Quality ile 30 FPS oynatıyordu. Oyunun kendi ayarlarıdan 25 FPS'ye sabitleyip X3 modunda açtım ve FPS 75'e çıktı ama bende çok fazla görüntü bozukluğu oldu, oynanmayacak seviyede. O yüzden FPS limitini 38'e çıkarıp X2 moduna geçtim. Oyun daha iyi oldu ve 60 FPS civarı oynatıyor.

Eki Görüntüle 54227
İşaretlediğim yere bakarsanız arabanın arka tarafında ghosting olduğunu görebilirsiniz. FPS ise o an 58 idi. Şehre gitmeyi bulamadım hocam o iş sizde.

Siz yine FPS'yi oyun ayarlarından 25'e sabitleyip X3 modunu deneyebilirsiniz. Oynanmayacak seviyede görüntü bozukluğu oluyorsa oyun ayarlarıdan FPS'yi 38'e çekip X2 moduna bakarsınız.

Hocam ben oyunda ortalama 40FPS alıyorum ve ne drop ne kasma var. Uygulamayı açınca kasmaya başlıyor crack olduğu içinmi benimle mi alakalı bilmiyorum.

Yani 25FPS'miş gibi oyun.

Son düzenleme:
Hocam ben oyunda ortalama 40FPS alıyorum ve ne drop ne kasma var. Uygulamayı açınca kasmaya başlıyor crack olduğu içinmi benimle mi alakalı bilmiyorum.

Yani 25FPS'miş gibi oyun.
Sanmıyorum. Ekranı Windowed yapıp benim attığım ayarları yapın. RTSS ile FPS limit yaptıysanız kaldırın, Cyberpunk ayarlarından FPS limit koyun.