FPS göstergesi yalan sanki. Afterburner düşük FPS gösteriyor, program yüksek gösteriyor. Bir de görüntü kalitesi çok kötü.
Program aslında size bir pencere gibi bir şey açıyor. Oradan yüksek FPS oynuyorsunuz, client FPS'si düşük gözükmesi normal. Kullandın mı da bu yorumu yaptın?

Vallahi programın kendi göstergesi 165 ama Afterburner ise 100 gösteriyor. Afterburner'a göre bir FPS artışı yok. Ben de hissetmedim ve görüntü kalitesi de çok kötü.

2060'lı sistemi olan bir arkadaşıma denettim. Crackliydi program o yüzden mi oldu hiç bilmiyorum. Adam 50 FPS alırken 80 oldu arttı diye sevindi. Ama akıcılık öyle bir azaldı ki size anlatamam. 80 ama 20 FPS gibi görüntü hafif takılıp yırtılarak gidiyor. Bir de kendi sistemimde deneyim dedim tabii ki şöyle bir ekran kartına küfür gibi olur ama yine de denedim sadece 1 FPS arttı.

Yüksek FPS aldığım oyunlarda benim de hiç artmıyor. Fakat RDR'de gerçekten de 3 katına çıkıyor ve akıcılık da inanılmaz. Arkadaşınız programın ayarlarını yapamamıştır. Ben Windowed kullanmadığımda aşırı laglı ve fps düşüşü oluyordu. Windowed kullanmak zorundasınız.

Hocam ben uygulamayı kurdum da ayarları tam olarak nasıl yapmam lazım? Assassin's Creed Odyssey oynayacağım.
Biraz aşağıda Draw FPS ayarı var onu da açın. Ben böyle kullanıyorum. Oyunun ayarlarından ise oyunu ''Pencereli'' ekran moduna alın. Program kendisi full ekran yapacak zaten korkmayın.
1717879392822.webp