PlayStation 3

Üstün
Merhaba, yaş gereği mi bilmiyorum ama paraya çok ihtiyacı olduğumu gördüm. Ve bugüne kadar yaşadığım ufak zararı da kapatmak istiyorum. Günüm biraz boş geçiyor, bu boş vakitlerde oyunlarda para kazanmayı düşünüyorum. MMORPG olur, CS olur, LoL olur fark etmez. Sadece nasıl kazanılacağını ve nasıl ticarete dökmem gerektiğini ilgili bilgi yardımı istiyorum. Günlük ne kadar kazandırır, değer mi? Gibi gibi bilgiler verirseniz makbule geçer.

Oyunlardan para kazanma fikri çok gerçekçi değil. Mesela CS veya Valorant da rankın çok yüksekse veya çok iyi oynuyorsan bir ihtimal hesap boostlayabilirsin o da legal değil zaten. Metin 2 pazar işlerine hiç değinmiyorum bile. Çok çok uğraşırsan belki günün sonunda kendine 1 litre ice tea parası çıkartabilirsin. Boş vakitlerinde eğer yaşın yetiyorsa part time bir iş araman daha iyi olur.

CS'de düzgün yatırım yapabilmen lazım, onda da piyasayı iyi takip etmen lazım. YTD ama ben skin yatırımından büyük ölçüde çekilip zararda da olsam kasa tutuyorum.

Oyunlardan para kazanma fikri çok gerçekçi değil. Mesela CS veya Valorant da rankın çok yüksekse veya çok iyi oynuyorsan bir ihtimal hesap boostlayabilirsin o da legal değil zaten. Metin 2 pazar işlerine hiç değinmiyorum bile. Çok çok uğraşırsan belki günün sonunda kendine 1 litre ice tea parası çıkartabilirsin. Boş vakitlerinde eğer yaşın yetiyorsa part time bir iş araman daha iyi olur.
Valla dağın başında iş bulabilirsek bakacağım, dediğim gibi son günlerde bilgisayarlardan soğudum diyebilirim. Bunu 7/24 açık bırakıp para kassın yeter benim için.
İş bulman daha iyi olur. Oyundan kazanman çok zor; kazansan dahi tüketir insanı. Coin kazanılan oyunlar vardı, onlara bakabilirsin.
Coin kazandıran oyunları değinebilir misiniz biraz?
CS'de düzgün yatırım yapabilmen lazım, onda da piyasayı iyi takip etmen lazım. YTD ama ben skin yatırımından büyük ölçüde çekilip zararda da olsam kasa tutuyorum.
CS'ye bakarım, ticareti nasıl dönüyor acaba?

CS'de yatırıma gerek yok, ben ölüm maçı oynayıp kasaları topluyordum. Bazı kasaları satarak anahtar alıp kasa açıyordum. Tabi o da şans, bana öyle pahalı bir şey gelmedi. Bir ara 2500 TL'lik skin gelmişti, satıp parasını almıştım.

CS'de yatırıma gerek yok, ben ölüm maçı oynayıp kasaları topluyordum. Bazı kasaları satarak anahtar alıp kasa açıyordum. Tabi o da şans, bana öyle pahalı bir şey gelmedi. Bir ara 2500 TL'lik skin gelmişti, satıp parasını almıştım.
Yatırıma gerek olduğunu söyleyen yok, ama yatırımlık skin bulup alabilirsin. YTD.

Coin kazandıran oyunları değinebilir misiniz biraz?
Bir ara kart oyunu bulmuştum, ona benzer oyunlar var, coin veriyor. Ancak o da zor; önce alt coin veriyor, birikince normale dönüştürüyorsun, falan filan.

Yatırıma gerek olduğunu söyleyen yok, ama yatırımlık skin bulup alabilirsin. YTD.
Demek istediğim, para vermeden, harcama yapmadan şansa kazanılabiliyor.

Bu oyundu, çok önceden bazı kartları alabilmiştim.

Hesabı item ve oyun satılan yerlerde satıyorsun. Sonra bir bakıyorsun haksız yere aylar sonra adına dava açılmış ve seni hesabı geri almakla suçlamışlar. Pek akıl işi değil hesap satışı.