PC oyunculugunu birak bir sure. Onun yerine handheld konsollardaki oyunlara yonelebilirsin. Ornegin butcen varsa PSP veya Nintendo DS alarak handheld oyunculugunu deneyimleyebilirsin. Uzanarak oyun oynamak veya hareket halindeyken serbest bir sekilde oyuna yonelmek, masa basinda oturmaktan daha fazla keyif veriyor. PSP'ye maksimum 3.000 verilir. DS'e ise maksimum 3.500 verilir. Bunu sadece para harcaman gerekiyormus gibi algilama. İse yariyor.

PC oyunculugunu birak bir sure. Onun yerine handheld konsollardaki oyunlara yonelebilirsin. Ornegin butcen varsa PSP veya Nintendo DS alarak handheld oyunculugunu deneyimleyebilirsin. Uzanarak oyun oynamak veya hareket halindeyken serbest bir sekilde oyuna yonelmek, masa basinda oturmaktan daha fazla keyif veriyor. PSP'ye maksimum 3.000 verilir. DS'e ise maksimum 3.500 verilir. Bunu sadece para harcaman gerekiyormus gibi algilama. İse yariyor.
Bence o fiyata R36S tarzı konsollar alınır.

Emulatör sayısı bol ama o yüzden dedim.
Konu sahibini azicik olsada taniyorum. Biraz daha modern oyunlar oynuyor. Retro dedigimiz turde (NES donemi gibi) oyunlari sevmeyebilir. PSP ve DS emule etmesi zor R36S gibi konsollar icin. O yuzden gercek donanimi oneriyorum.

Konu sahibini azicik olsada taniyorum. Biraz daha modern oyunlar oynuyor. Retro dedigimiz turde (NES donemi gibi) oyunlari sevmeyebilir. PSP ve DS emule etmesi zor R36S gibi konsollar icin. O yuzden gercek donanimi oneriyorum.
DS oyunlarını çalıştırıyor sanıyordum veya PSP. Biraz bütçe çıkarak daha iyi bir handled alınabilir ama.

7.000 TL'ye cikilirsa cipli Switch Lite alinabilir. Konu sahibi Minecraft'i da seviyor diye biliyorum. Eglenceli olur.
Direk çipli Switch alabilir aslında lite yerine. Bir tanesine sahibim. Emulatör konusunda biraz iyi. Ama iki SD kart'a sahip olursa iyi olur. Biri homebrew biri Linux'ta 3DS veya diğer emulatörler'i açması için.

Art arda oynadığınızda zaten sıkılırsınız hocam. Mesela biri video oyunlarıyla hiçbir ilgisi olmaz ama bir kere tattığında ise daha fazlasını ister. Tabii fazlasını tattığı için artık sıkılır ve başka eğlencelere yönelir. Sizde başka hobilere açılabilirsiniz mesela yazılımdır, dil öğrenmedir, oyun/program geliştirmedir vs.