Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malibu’da kokteylimi yudumlarken A101’de aylık 13 milyarla ölene kadar çalışmaya devam et.
Daha kendi başınıza şehir dışına çıkmaya bile yaşınız yetmiyor ki kokteyl siparişi verebilesiniz…

Sözde tüm arabaları kullanmış ama daha ehliyet almaya yaşı bile yetmiyor. Ya yalan söylüyor ya da bu AKP’liler cidden hiçbir yasaya uymuyor. Trafik canavarı haberi gelirse bu arkadaş içinde olacaktır.

Daha masaüstü bilgisayarını zor yeniliyor:

AKP’lilerin yalan atması ve hayal görmesi ortak bir nokta galiba. Hepsi bir masala inanmış, peşinden gidiyorlar. Vitamin eksikliği hep. Dediğim gibi, 1 kg et bile alamıyor arkadaş ve öğrenci. A101’de bile iş bulabileceğinden şüpheliyim. Matematik de çözemiyormuş:

Daha kendi başınıza şehir dışına çıkmaya bile yaşınız yetmiyor ki kokteyl siparişi verebilesiniz…

Sözde tüm arabaları kullanmış ama daha ehliyet almaya yaşı bile yetmiyor. Ya yalan söylüyor ya da bu AKP’liler cidden hiçbir yasaya uymuyor. Trafik canavarı haberi gelirse bu arkadaş içinde olacaktır.

Daha masaüstü bilgisayarını zor yeniliyor:

AKP’lilerin yalan atması ve hayal görmesi ortak bir nokta galiba. Hepsi bir masala inanmış, peşinden gidiyorlar. Vitamin eksikliği hep. Dediğim gibi, 1 kg et bile alamıyor arkadaş ve öğrenci.
Baba parası yemiyoruz yiyecek olsak bile senim rüyanda bile göremeyeceğin parayı harcarız.
10 metre öteden göremediğin çoğu arabaya sahip olduk veya sürdüm.
Karakterin menfaatine göre oynuyor.
Yazık kafana

• Beğendim
İfadeler: 698
10 metre öteden göremediğin çoğu arabaya sahip olduk veya sürdüm.
Tebrikler. Ehliyet olmadan trafiğe çıkmışsınız ve kokteyl satışı size yasak olduğu hâlde içmişsiniz. Birini öldürdüğünüzde de zaten bir tanıdığınız sizi içeriden çıkarıyor. Tecavüzcüler de serbest. Nereden tutsanız elinizde kalıyor cidden… Daha basit trafik kurallarına uymayı beceremiyor.

Tebrikler. Ehliyet olmadan trafiğe çıkmışsınız. Birini öldürdüğünüzde de zaten bir tanıdığınız sizi içeriden çıkarıyor. Nereden tutsanız elinizde kalıyor cidden… Daha basit trafik kurallarına uymayı beceremiyor.
Hocam kendimize ait yük taşıma yolumuz var trafiğe bağlı olmayan.
Dediğim gibi, 1 kg et bile alamıyor arkadaş ve öğrenci.
Senin tüm mal varlığını satın alırım kardeşim 😉

Ehliyet olmadan trafiğe çıkmışsınız ve kokteyl satışı size yasak olduğu hâlde içmişsiniz
Örnek veriyoruz adam gerçek algılıyor. Kafana tıkırdat bakayım ses tok mu çıkıyor boş mu?

• Bravo!
İfadeler: 199
Hocam, kendimize ait yük taşıma yolumuz var trafiğe bağlı olmayan.
Arabayı ehliyet olmadan çalıştırmanız yasak. Yanınızda eğitmen olmalı. Hem kendi canınızı hem yolcuları hem de yoldakileri riske atıyorsunuz.
Senin tüm mal varlığını satın alırım kardeşim 😉
Matematik bilmeyince zor oluyordur tabii…
Örnek veriyoruz adam gerçek algılıyor.
Daha aynı mesajda araba sürdüğünüzü belirttiniz. Psikolog öneririm. 🤣

Arabayı ehliyet olmadan çalıştırmanız yasak. Yanınızda eğitmen olmalı. Hem kendi canınızı hem yolcuları hem de yoldakileri riske atıyorsunuz.

Matematik bilmeyince zor oluyordur tabii…

Daha aynı mesajda araba sürdüğünüzü belirttiniz. Psikolog öneririm. 🤣
Hocam illaki konuşturacan beni.
Matematik yapabilen var mı diyorum çözemiyorum demiyorum. Beynin aşağı tarafında herhalde.
Kendime ait trafiğe kapalı yolum olduktan sonra orada istediğim gibi driftimi atarım lastik yakarım sana hesap mı vereceğim?

Dur tahmin edeyim, Fransa’ya mülteci başvurusu yaptın. Bir şekilde ailenin 2 kilo altınını bozdurup gittin. Orada da sana hamam böceği gibi davranıyorlar. Hangi multimilyonerim kullandığı tuvaleti temizliyorsun? Yurtdışına gittiysen askere de gitmemişsindir, ailende devletine 1 kuruş vergi veren de yoktur
Kafamda deli sorular 😂

Siz burda boş kavga edin ben de mis gibi FC 24 oynayayım. Tavsiye ederim.
Ben kavga etmiyorum, bende oyun oynuyorum ama @1449 ile oyun oynuyorum:cool: Yaşına göre takılıyorum, ilkte ciddi biri sanıp çok güzel yorum yaptım ama yaşını ve kendini belli edince @1449 tarzında oyun oynadım ki zaten gülücük atmışsın:) Çocukken yapardık ya kıskanıyorsun falan kavgası yapardık ilk savunması o oldu diyecek bir şey bulamayınca. Ne yapsın o da ailesi ne konuşursa yanında onu konuşuyor. Zaten durumu dediği gibiyse rahat olduğu için insanlarla bulaşarak dalga geçiyor eğlendiriyor kendini. Hani dizilerde olur ya zenginler kendi altındakilerle uğraşır boş vakti olup sataşır o da öyle. Orta insan kalmadı. Ortası fakir, zengini daha zengin oldu. Dediği laflarda gömecek olaylar oldu. Şu an iktidar DEMleniyor, CHP konuşursa terörist, kendileri DEMlenince bir bildikleri var diyor. Zaten kendi bakanları PKK terör örgütü değil diye açıklamada yaptı. Bunları gelmeden atıp tutuyor aklına ne gelirse.

Ben kavga etmiyorum, bende oyun oynuyorum ama @1449 ile oyun oynuyorum:cool: Yaşına göre takılıyorum, ilkte ciddi biri sanıp çok güzel yorum yaptım ama yaşını ve kendini belli edince @1449 tarzında oyun oynadım ki zaten gülücük atmışsın:) Çocukken yapardık ya kıskanıyorsun falan kavgası yapardık ilk savunması o oldu diyecek bir şey bulamayınca. Ne yapsın o da ailesi ne konuşursa yanında onu konuşuyor. Zaten durumu dediği gibiyse rahat olduğu için insanlarla bulaşarak dalga geçiyor eğlendiriyor kendini. Hani dizilerde olur ya zenginler kendi altındakilerle uğraşır boş vakti olup sataşır o da öyle. Orta insan kalmadı. Ortası fakir, zengini daha zengin oldu. Dediği laflarda gömecek olaylar oldu. Şu an iktidar DEMleniyor, CHP konuşursa terörist, kendileri DEMlenince bir bildikleri var diyor. Zaten kendi bakanları PKK terör örgütü değil diye açıklamada yaptı. Bunları gelmeden atıp tutuyor aklına ne gelirse.
Kaç yaşında abimsin diye sana saygılıca tartışmayı teklif ettim. Her ne kadar karşındaki de sana saygı gösteriyorsa sen de kendini adam zannedip karşındakine saygısızlık yaptın. Havhav dedikten sonra sen başımıza devlet başkanı olsan da adam yerine koyup takmayız bile. Ben de senin anladığın dilden konuştuğumu düşünüyorum. Göz ardı ediyorum. Kabahat seni adam yerine koyup konuşan bende. Bu yazmış olduğun mesaj da ne kadar aciz olduğunu kanıtlıyor. Kendini ve sülaleni benle karıştırma halden anlamadığın ne kadar da belli. Sen sırf 5 parasızsın diye tüm ülke 5 parasız olmuyor. Tabi siz devletten beslenin. Devlet az para verince de aynı kendin gibi havlıyorsun. İlginç 🙃

Klasik TC memurlar topluluğu. 40 yıl yat devlet sana para göndersin. Ne güzel dünya be

@Hans, dostum tüm yorumlarına baktım siyasetten zerre anlamıyorsun.

Emin ol, çok üzüldüm gerçekten böyle düşünmeme. Ben 6 tane haber sayfası takip ediyorum, tuzum pek de kuru ama ülkemin böyle gitmesine içim el vermiyor. Yoksa bu siyaset beni gram etkilemiyor; anca Discord'a girip oyun ekip arkadaşı bulamam, maksimum bu kadar etkisi olur bu iktidarın bana. Ama ben ülkemin geleceğinden kaygı duyduğum için gayet iyi siyaset takip edip, iyi bir siyaset bilgim olduğunu biliyorum.

2023 seçimlerinde kesin kılıçdaroğlu'nu destekleyip 6'lı masada bulunan oyu %1 bile etmeyen partilere vekil kazandıranlardansındır.

Bilmeden boş iftiralar… ben o seçimde ata ittifakı'na oy verdim, pişman değilim çünkü kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında bir fark yoktu. Ben de kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını biliyordum ama yine de oyumun ona gitmesini istemedim.

Sinan Oğan cumhur ittifakını desteklemeden önce tam takır ata ittifakı ile çalışıyordu.

Ee, tarafsız kalsaydı? Ne domuz bağı ne de kandil dağı demedi mi? Neden domuz bağını tercih etti? Neden ben bu iki adayın da ülkeye bir şey katacağını düşünmüyorum demedi? Sinan Oğan fanı kaldı mı gerçekten ya? :D ayrıca, ümit başkan Erdoğan'dan bakanlık verseydi, kendisi de şu an hükümetle birlikte olacaktı. İstediğini alamayınca ‘biz sırtımızdan vurulduk' ayaklarına yattı. Ben mültecilerden bıktım artık ama ümit özdağ'ın mülteci problemi dışında bu ülkeye bir şey katacağını düşünmüyorum.

• Beğenmedim
İfadeler: 698
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.