Ülkende milyonlarca ne yapacağı belli olmayan, kültürsüz, geleneksiz, başına bir şey geldiğinde kimsenin üzülmeyeceğini (Kısacası onu hayatta tutmaya bağlayacak bir şeyi olmayan) insanlar var. AB delirdi de mi seni birliğe alacak?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Daha fazla çocuğun kanını elimize bulaştırmamak için.
İşin düşerse, öyle demezsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Bu yüzden yarı üyelik. Vizesiz seyahat hiçbir şekilde gelmez.Ülkende milyonlarca ne yapacağı belli olmayan, kültürsüz, geleneksiz, başına bir şey geldiğinde kimsenin üzülmeyeceğini (Kısacası onu hayatta tutmaya bağlayacak bir şeyi olmayan) insanlar var. AB delirdi de mi seni birliğe alacak?
- Makaleler
- 1
Türkiye, AB standartlarında bir ülke değil. Olsaydı zaten çoktan CHP seçilirdi ve her konu bir şekilde dine çıkıyor olmazdı. Hukuk ve eğitim gibi birçok konuda aşırı geride kalmış bir ülke olup çıktı ve gittikçe de ileri gitmek yerine geriye gidiyor. Kimse sınırlarında AB değerlerine uymayan milyonlarca vatandaş istemez. Mülteci sorunu dışında, ekonomi gibi sorunlar da var. Neredeyse herkesin Fransa veya İsveç gibi bir ülkeye taşınmak isteyeceği çok belli. Umarım Türkiye de modern bir ülke olur ama Hamas gibi örgütlerle iletişim hâlinde olan bir ülkenin daha çok yolu var. CHP seçilse bile kaç on yıl alacağı belli olmaz. AB için gerekli şartlardan neredeyse hiçbirine uyulmuyor.
Hadi be ordan. Allah'ın beyazlarını övmek için yer arıyorsun. Madem öyle, Almanya'da neden AfD yükselişte? İtalya'da, Macaristan'da neden fasist parti iktidarda? Hollanda'da gibi etnik açıdan epey heterojen bir yerde neden Geert Wilders başta? Sıfır siyaset okunmasıyla yorum yapıyorsun. Fransa'dan fikir belirtirken biraz utanmalı insan, yaşamadığım coğrafya hakkında biraz da özneler konuşmalı diyebilmeli.Türkiye, AB standartlarında bir ülke değil. Olsaydı zaten çoktan CHP seçilirdi ve her konu bir şekilde dine çıkıyor olmazdı. Hukuk ve eğitim gibi birçok konuda aşırı geride kalmış bir ülke olup çıktı ve gittikçe de ileri gitmek yerine geriye gidiyor. Kimse sınırlarında AB değerlerine uymayan milyonlarca vatandaş istemez. Mülteci sorunu dışında, ekonomi gibi sorunlar da var. Neredeyse herkesin Fransa veya İsveç gibi bir ülkeye taşınmak isteyeceği çok belli. Umarım Türkiye de modern bir ülke olur ama Hamas gibi örgütlerle iletişim hâlinde olan bir ülkenin daha çok yolu var. CHP seçilse bile kaç on yıl alacağı belli olmaz.
Avrupa'nın beyaz adamı modern falan değildir. Anadolu gibi medeniyet beşiği bir yere olan ümidinizi yitirmeyin, bu arkadaşı da dinlemeyin.
@RecepBaltasiSevenInsan, siyaset bilginizin olduğuna emin misiniz? Yeniden Refah Partisi'ne oy atanların çoğunluğu, Necmettin Erbakan'ın hatrına oy atıyor.
@683, Zafer Partisi'nin de belli başlı kemik kitlesinin oluşması gerekiyor. CHP'nin de beğenmediğim politikaları var o yüzden o partiye oy atmak istemedim.
@683, Zafer Partisi'nin de belli başlı kemik kitlesinin oluşması gerekiyor. CHP'nin de beğenmediğim politikaları var o yüzden o partiye oy atmak istemedim.
aegean
Yetkin
Mülteciler gitmeden ve ülke gri listeden çıkmadan nah AB.
İlk hedef bu olmalı bence de. Mültecilerin gönderimi, üst düzey hukuk ve adalet, bağımsız yargı ve doğru eğitim politikaları. Bunlar sağlanırsa zaten gerisi kendiliğinden toparlar.
Ya gerekirse Ali Babacan geçsin başa kim geçerse geçsin yeter ki bu adamın gittiğini göreyim yenildiğini göreyim.
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-