@Silinen üye, sanki CHP'den farklı alternatif yokmuş gibi davranmaları da sinir bozucu. CHP'deki Atatürk düşmanları temizlenmediği sürece CHP'ye oy atmayı düşünmüyorum. Önce parti içerisindeki Atatürk düşmanlarını temizlesinler.
Detaylar
Kim cevapladı?RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Ülkenin bir yere gelebilmesi için sırf bunun yüzünden oy alamaması lazım. Demek istediğim buydu.@RecepBaltasiSevenInsan, siyaset bilginizin olduğuna emin misiniz? Yeniden Refah Partisi'ne oy atanların çoğunluğu, Necmettin Erbakan'ın hatrına oy atıyor.
@683, Zafer Partisi'nin de belli başlı kemik kitlesinin oluşması gerekiyor. CHP'nin de beğenmediğim politikaları var o yüzden o partiye oy atmak istemedim.
- Makaleler
- 1
Avrupa Birliği içerisindeki her ülke kusursuz değil ama şartlara uyuyorlar. Macaristan şu sıralarda Rusya yanlısı gibi davrandığı için neredeyse herkes tepkili. Almanya’da da dünya kadar mülteci ve göçmen var. İnsanların çoğu mültecilerden ve göçmenlerden bıktığı için artık sağ partilere yöneliyor. İsveç’teki mükemmel özgürlük ruhunda olan insanlar bile artık arada rahatsız olabiliyor. Ayrıca, Hollanda’da izinsiz otel yapmak yasaklandı. Turistlerin gelmesini bile istemiyorlar çünkü konaklama problemi var. Üzerine Türkiye gibi birçok sorunu olan ülkenin katılması yakın zamanda imkansız. Çok fazla değişim gerekiyor.Madem öyle, Almanya'da neden AfD yükselişte? İtalya'da, Macaristan'da neden fasist parti iktidarda? Hollanda'da gibi etnik açıdan epey heterojen bir yerde neden Geert Wilders başta?
Ne açıdan böyle dediniz kendisini çok sıkı takip eden ve şu anki izlediği siyaseti beğenenlerdenim. Halk TV ve Nowtv'ye çıktığında muhakkak konuşmasını tavırlarını izlerim gayet beğeniyorum. Şu anki tavırlarını konuşmasını erken seçimde ve erken seçim sonucunda kazanırsa ve halen bu siyaset izlenimini sürdürürse güvenebiliriz. Fakat söyle'de bir şey var AKP bizi yıllardır çeşitli yalanlarla kandırıp oy istedi millete AKP vermezseniz teröristsiniz fetocusunuz diye diye milleti öyle ayrıştırdılar. Millete hep başka partileri terörist olarak göstererek kendilerini tek seçenek parti olarak gösterdiler. Güven problemi çok yaşıyorsanız AKP yönetimine bakabilirsiniz her şey ortada milleti perişan ettiler. AKP milletvekilleri senden daha lüks hayat sürüyor şu an ama yeri gelince halkı israf etmeyin çağrısı yapıyorlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ya kusura bakmasın da bu adama zerre güvenmiyorum lan. Zerre...
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam, Avrupa bizi mülteci ileri karakoluna dönüştürmeye çalışıyor. En önce bu işi aşmaları gerek.Mülteciler gitmeden ve ülke gri listeden çıkmadan nah AB.
- Makaleler
- 1
Türkiye de zevkle kabul ediyor. Mültecilere verilen hakları vatandaş olarak bile zor görenler var.Hocam, Avrupa bizi mülteci ileri karakoluna dönüştürmeye çalışıyor. En önce bu işi aşmaları gerek.
teknolojisefiri
Becerikli
Mülteciler ve hukuki şeylerin düzeltilmesi lazım AB için. İmkansız mı bence değil fakat erken seçim falan olmayacak. Fazla hayale kapılıyorsunuz. Belediye seçim sonuçlarına belki en fazla ben sevinmişimdir yalnız şunu unutmamak lazım. En büyük paylardan birisi emeklilerEvet, Özgür Özelde bu konuda sonunda açık bir açıklama yaptığına göre, muhtemelen erken seçim olabilir.
Aynı zamanda, Özgür Özel önceki siyasilerimiz gibi kazanırsak Avrupa Birliği'ne gireceğiz vaadini duyurdu.
Yanlış biliyorsun usta. Twitterdaki önderler erken seçim olacak diyor.Erdoğan neden kaybedeceği erken seçime gitsin ki? Süreyi sonuna kadar kullanacaktır.
Aşmayacaklar, buna alışmak lazım. Karakol olduk zaten, açık hava hapishanesi desek daha doğru. Zorla tutuyoruz mültecileri. AKP hükümetiyle arka planda ne gibi anlaşmalar yapıldı hiçbir fikrimiz yok.Hocam, Avrupa bizi mülteci ileri karakoluna dönüştürmeye çalışıyor. En önce bu işi aşmaları gerek.
İktidar değiştiğinde anlaşmalar yırtılıp Edirne kapıları açılmalı.
Evet, özgür özelde bu konuda sonunda açık bir açıklama yaptığına göre, muhtemelen erken seçim olabilir.
Özgür Özel'den "erken seçim" açıklaması: Millet isterse, hadi derim
CHP lideri Özgür Özel, erken seçim iddialarına ilişkin olarak "millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın" dedi.www.gercekgundem.com
Aynı zamanda, özgür özel önceki siyasilerimiz gibi kazanırsak Avrupa Birliği'ne gireceğiz vaadini duyurdu.
Sevgili emirhans kardeşim hocam kendisi çok iyi saygılı terbiyeli düzenli şu anki siyaset izlenimi ve konuşması tavrı benim çok hoşuma gidiyor kendisini halktv ve Nowtv'de izleyip seven hayran duyduğum kişidir inşallah erken seçim'de bu konuşmalarını ve tavırlarını bozmaz AKP'ye kendini malzeme etmez umarım. AKP senelerdir tüm partilere iftira yalan dolanla ona terörist buna fetocu diyerek tüm partilere iftira attı özellikle CHP'ye çok iftirada ve karalama kampanyası yaptı. Kendisini tek seçilecek ve tek seçenek parti olarak hep önümüze sundular insanları AKP vermezsen teröristsin fetocusun diye diye ayrıştırdılar. Umarım millet bir daha bunlara kanıp CHP'ye o bu partilere terörist diye oy vermemezlik yapmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-