Hocam Artic Termal Pad çok övülüyor. Bir incele istersen derim. Macunları kaliteli zaten de. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 300
FuLin
Uzman
pulsar ice dragon aldım 1mm elimde de pulsar extreme vardı 2mm onları değiştirdim. Çıldırttı bir daha palit almam sanırım ekran kartı 65 derece hotspot 104 105i görüyordu.Hocam Artic Termal Pad çok övülüyor. Bir incele istersen derim. Macunları kaliteli zaten de.![]()
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben 3080 de pullwark bold kullanıyorum, ilk sürdüğüm zamanlar 67 civarıydı, şu an 71. Bence fena değil gibi, ptm7950 yerine düşünülebilir gibi.
eren28tr
Uzman
Thermalright Heilos 40x40x0.2mm Katı Termal AMD Arayüz Kiti
Boyut : L40 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk:Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Pulsar ice Dragon aldım 1mm elimde de Pulsar Extreme vardı 2mm onları değiştirdim. Çıldırttı bir daha Palit almam sanırım ekran kartı 65 derece hotspot 104 105i görüyordu.
Sorunu söyledim termal pad kalınlıkları doğru değil. 0.25mm daha yüksek olması gerekiyor bence yanlış bir hesaplama yapmış. Yukarıdaki bahsettiğim şekilde 0TL ile sorun çözülüyor aralarına termal macun sür belleklerin sorun %99 çözülecektir.
FuLin
Uzman
İnternetten bulabildiğim buydu 2mm 1mm ve 1.5mm gözüküyordu 2.25 dediğiniz kısım arka plakada onlar sağlamdı onlara dokunmadım. Macun aldıktan sonra dediğinizi deneyeceğim.Sorunu söyledim termal pad kalınlıkları doğru değil. 0.25mm daha yüksek olması gerekiyor bence yanlış bir hesaplama yapmış. Yukarıdaki bahsettiğim şekilde 0TL ile sorun çözülüyor aralarına termal macun sür belleklerin sorun %99 çözülecektir.
Termal pad çıkıyor hocam termal macun lazım bana.
Son düzenleme:
Smmmhunter
Üstün
Termal ped değil o. Ped gibi koyuyorsun ve ısındıkça hal değiştirip macun oluyor. Pump out olma riski de kalmıyor.İnternetten bulabildiğim buydu 2mm 1mm ve 1.5mm gözüküyordu 2.25 dediğiniz kısım arka plakada onlar sağlamdı onlara dokunmadım. Macun aldıktan sonra dediğinizi deneyeceğim.
Termal pad çıkıyor hocam termal macun lazım bana.
FuLin
Uzman
yurt içi satan bir yer bulamadım. Varsa atabilir misiniz.Termal ped değil o. Ped gibi koyuyorsun ve ısındıkça hal değiştirip macun oluyor. Pump out olma riski de kalmıyor.
Smmmhunter
Üstün
yurt içi satan bir yer bulamadım. Varsa atabilir misiniz.
FuLin
Uzman
Aldım umarım pişman olmam sadece bakımı 1kya gelmiş oldu çünkü
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-