Bütçe
300
Ben 3080 de pullwark bold kullanıyorum, ilk sürdüğüm zamanlar 67 civarıydı, şu an 71. Bence fena değil gibi, ptm7950 yerine düşünülebilir gibi.

Pulsar ice Dragon aldım 1mm elimde de Pulsar Extreme vardı 2mm onları değiştirdim. Çıldırttı bir daha Palit almam sanırım ekran kartı 65 derece hotspot 104 105i görüyordu.

Sorunu söyledim termal pad kalınlıkları doğru değil. 0.25mm daha yüksek olması gerekiyor bence yanlış bir hesaplama yapmış. Yukarıdaki bahsettiğim şekilde 0TL ile sorun çözülüyor aralarına termal macun sür belleklerin sorun %99 çözülecektir.

Sorunu söyledim termal pad kalınlıkları doğru değil. 0.25mm daha yüksek olması gerekiyor bence yanlış bir hesaplama yapmış. Yukarıdaki bahsettiğim şekilde 0TL ile sorun çözülüyor aralarına termal macun sür belleklerin sorun %99 çözülecektir.
İnternetten bulabildiğim buydu 2mm 1mm ve 1.5mm gözüküyordu 2.25 dediğiniz kısım arka plakada onlar sağlamdı onlara dokunmadım. Macun aldıktan sonra dediğinizi deneyeceğim.

Termal pad çıkıyor hocam termal macun lazım bana.

Son düzenleme:
İnternetten bulabildiğim buydu 2mm 1mm ve 1.5mm gözüküyordu 2.25 dediğiniz kısım arka plakada onlar sağlamdı onlara dokunmadım. Macun aldıktan sonra dediğinizi deneyeceğim.

Termal pad çıkıyor hocam termal macun lazım bana.
Termal ped değil o. Ped gibi koyuyorsun ve ısındıkça hal değiştirip macun oluyor. Pump out olma riski de kalmıyor.