Bütçe
800 TL
Sadece encoder sorun olsa iyi. Elle tutulur hiçbir iyi yani yok farenin. Dareu A950 daha iyi olur ama 300 tl aşıyor diye xlite önerdim ben de.
Kardeşim bunlar pahalı gözüküyor nette ben 800TL civarı verebilirim. Şunu önerdiler başka sitede ne dersin?

Bir de kardeşim bende şu an steelseries prime mini var ama elimi ağrıtıyor çok minik mecbur claw tutunca. Ondan ötürü büyük arıyorum, bir de Logitech G500 var çok eski ve switchlerini değiştirmiştim ama onun da DPI hızı çok düşük ve 10-15 yıllık olduğundan DPI ayarı olmuyor bir türlü, aslında onu ayarlayabilsem çok güzel olacak ama...

Bu Glorious nasıldır switch ve sensör olarak?

Son düzenleme:
18-20 cm el için, avucu dolduracak iri ve yüksek bir mouse arıyorum. Genellikle mouseelerin yüksekliği 4 cm olur ancak bu ölçüyü biraz aşmasını tercih ediyorum. Bütçem 800 TL. FPS yarışma oyunlarıyla ilgilenmiyorum, benim için önemli olan farenin rahatça ele oturması. Teşekkürler...
Bunlar harici Pulsefire Haste fiyatı bazı zamanlar 800TL'ye kadar düşebiliyor, indirime girerse bu modeli de tercih edebilirsiniz.

Bunlar harici Pulsefire Haste fiyatı bazı zamanlar 800TL'ye kadar düşebiliyor, indirime girerse bu modeli de tercih edebilirsiniz.
Bu 2si de 800TLye geliyor Nays kart ve amazon indirimiyle, hangisini önerirsiniz?

2 günde çift basma sorunu olmasın istiyorum Logitech gibi...

bu nasıldır?

RAZER DEATHADDER ESSENTIAL​

Son düzenleme:
Kardeşim bunlar pahalı gözüküyor nette ben 800TL civarı verebilirim. Şunu önerdiler başka sitede ne dersin?

Bir de kardeşim bende şu an steelseries prime mini var ama elimi ağrıtıyor çok minik mecbur claw tutunca. Ondan ötürü büyük arıyorum, bir de Logitech G500 var çok eski ve switchlerini değiştirmiştim ama onun da DPI hızı çok düşük ve 10-15 yıllık olduğundan DPI ayarı olmuyor bir türlü, aslında onu ayarlayabilsem çok güzel olacak ama...

Bu Glorious nasıldır switch ve sensör olarak?

Pulsar xlite 800 TL'ye geliyor hocam. direk hiçbir gloriousu onermiyorum ayrıca.

Bu 2si de 800TLye geliyor Nays kart ve amazon indirimiyle, hangisini önerirsiniz?

2 günde çift basma sorunu olmasın istiyorum Logitech gibi...

bu nasıldır?

RAZER DEATHADDER ESSENTIAL​

Deathadder essential beş para etmez. Model L de beş para etmez. Pulsar x lite 10 gömlek üstün bunlardan endgame xm1r da iyi ama ben Pulsar öneririm. Atığın modeller hem eski hem kötü.

Bunların içinden sadece Pulsar X-Lite palm grip. Geri kalanı fingertip ve claw temelli. Pek isabetli öneriler değil sanki.

Bunların içinden sadece Pulsar X-Lite palm grip. Geri kalanı fingertip ve claw temelli. Pek isabetli öneriler değil sanki.
Ne alaka? Kim hangi şekilde tutmak isterse o şekilde tutar. Ben de Prime modelini kullanıyorum ve palm şeklinde tutuyorum bana daha rahat geldiği için. O şekilde tasarlandığı sırf o şekilde tutulması gerektiği anlamına gelmiyor.

Ne alaka? Kim hangi şekilde tutmak isterse o şekilde tutar. Ben de Prime modelini kullanıyorum ve palm şeklinde tutuyorum bana daha rahat geldiği için. O şekilde tasarlandığı sırf o şekilde tutulması gerektiği anlamına gelmiyor.
Direkt olarak palm grip için düşünülmüş bir mouseta aldığın rahatlık ile palm grip amaçlı üretilmemiş bir mouseta aldığın rahatlık bir değil. Önerdiğin mouseların hepsi simetrik, X-Lite hariç. Palm grip kullanılır mı, kullanılır. Ama palm grip mouse kıtlığında değiliz, dolayısıyla mantıksız bir söylem olmuş sizin adınıza.

Direkt olarak palm grip için düşünülmüş bir mouseta aldığın rahatlık ile palm grip amaçlı üretilmemiş bir mouseta aldığın rahatlık bir değil. Önerdiğin mouseların hepsi simetrik, X-Lite hariç. Palm grip kullanılır mı, kullanılır. Ama palm grip mouse kıtlığında değiliz, dolayısıyla mantıksız bir söylem olmuş sizin adınıza.
Dediğinize bakacak olursak çıkarılan farelerin %90'ından fazlası sadece claw için, palm tutanların hiçbiri bu farelerden almasın o zaman :D.

Dediğinize bakacak olursak çıkarılan farelerin %90'ından fazlası sadece claw için, palm tutanların hiçbiri bu farelerden almasın o zaman :D.
Dostum altta kalmamak için saçmalamana gerek yok. Piyasada her tutuş biçimine yönelik ürünler bulunuyor. Öneri amaçlı değil, örnek olsun diye söyleyeceğim;

DeathAdder palm grip ağırlıklı bir ürün serisi. Basilisk, palm grip ağırlıklı bir ürün serisi. Logitech G502, palm grip ağırlıklı. Glorious Model I, palm grip ağırlıklı. ASUS Chakram, palm grip ağırlıklı. ROG Gladius, palm grip ağırlıklı. XTRFY M4, palm grip ağırlıklı. Corsair Sabre Pro, palm grip ağırlıklı. Daha nice palm grip mouse var piyasada, bunlar sadece aklıma gelenler.

Hatta yeri gelmişken önerimi yapayım, Glorious Model I direkt olarak palm grip için tasarlanmıştır ve bu bütçelerde alınabilir. Pulsar X-Lite daha yüksek öncelik tabii.