Bütçe
800 TL
O Glorious tarafından yapılan isimlendirmesi. OEM'i 3370.
"The Glorious Model I is equipped with the BAMF, which is based on the PixArt PAW3370 sensor."
Eskiden 3370 olarak geçiyordu zaten de epey falan BAMF'a çevirmiş artık. Delux'un da bazı serileri 3335 kullanıyor ama konumlandırmadan mı yoksa pcbden mi bilmiyorum sapıtmalar yaşanabiliyor. Kullandığım kadarıyla pek önerebileceğim bir seri değil o yüzden. Aynı sorunları model o wireless için de söylüyorlardı ama wireless versiyonunu kullanmadığım için bir şey diyemem.

Hocam geldi mouse, hızlı ve hafif gerçekten, softwaresini indirdim ve ayarladım 3600DPI yaptım güzel oldu. Teşekkürler :)
(nereden çözüm diye işaretleyebilirim ilk mesajını?)
Güle güle kullanın hocam en iyi tercihi yaptınız. Vallahi bilmiyorum nerden yapıldığını açıkçası.

Konuyu biraz hortlattım ama bu palm grip fare işini bayağı araştırmis biri olarak thumb restli model olarak en iyisi Glorious model I, klasik olarak da G703 palm gripte en başarılı fareler, Razer da V2 palm diyorlar ama alakası yok avuç icini doldurmuyor Razer, Logitech Superlight DeX yerine G703'u yenilese muazzam olacaktı, 703'ün klonları var teevolution terra gibi ama gereksiz pahalı, ATK A9 gibi ucuz bir G703 klonu şart.