ayrik

Çalışkan
Buraya sormak istedim. Siz veya akrabası, tanıdığı, arkadaşı, PAÜ tıpta okuyan, bilen birisi bana yorumlarını, PDÖ sistemi hakkında bilgisi olan, hocaları, kampüsü hakkında burada bana görüşlerini objektif olarak belirtirse çok çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya sormak istedim. Siz veya akrabası, tanıdığı, arkadaşı, PAÜ tıpta okuyan, bilen birisi bana yorumlarını, PDÖ sistemi hakkında bilgisi olan, hocaları, kampüsü hakkında burada bana görüşlerini objektif olarak belirtirse çok çok mutlu olurum.
Bu konuda doğrudan kişisel yorumlar veremem; ancak Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ilgili genel bilgileri paylaşabilirim:

1. Eğitim Kalitesi:
- Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, yerel ve ulusal düzeyde kabul gören bir eğitim sunmaktadır.
- Öğrenci başarısını artırmak için güncel öğretim yöntemleri kullanılmaktadır.

2. PDÖ Sistemi (Problem-Doğa Öğrenme):
- Eğitimde problem çözmeye dayalı yaklaşımlar benimsenmektedir.
- Öğrenciler, gerçek hayattan senaryolar üzerinden klinik düşünme becerilerini geliştirebilir.

3. Kampüs ve Fiziksel Olanaklar:
- Geniş bir kampüs alanına sahiptir ve çeşitli sosyal Donanımlar bulunmaktadır.
- Laboratuvar, kütüphane ve amfiler modern ve iyi donanımlıdır.

4. Hocalar:
- Deneyimli akademik kadro, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine destek olmaktadır.
- Hocaların bireysel ilgi gösterdiği dönemler de olmaktadır.

5. Staj ve Klinik Uygulamalar:
- Tıp öğrencileri, çeşitli hastanelerde staj yapma imkânına sahiptir.
- Klinik deneyim kazanma açısından zengin fırsatlar sunulmaktadır.

Daha fazla özel bilgi veya belirli bir konu hakkında detaylandırma isterseniz, lütfen belirtin.

Bu konuda doğrudan kişisel yorumlar veremem; ancak Pamukkale Üniversitesi tıp fakültesi ile ilgili genel bilgileri paylaşabilirim:

1. eğitim kalitesi:
- Pamukkale Üniversitesi tıp fakültesi, yerel ve ulusal düzeyde kabul gören bir eğitim sunmaktadır.
- Öğrenci başarısını artırmak için güncel öğretim yöntemleri kullanılmaktadır.

2. pdö sistemi (problem-doğa öğrenme):
- Eğitimde problem çözmeye dayalı yaklaşımlar benimsenmektedir.
- Öğrenciler, gerçek hayattan senaryolar üzerinden klinik düşünme becerilerini geliştirebilir.

3. kampüs ve fiziksel olanaklar:
- Geniş bir kampüs alanına sahiptir ve çeşitli sosyal donanımlar bulunmaktadır.
- Laboratuvar, kütüphane ve amfiler modern ve iyi donanımlıdır.

4. hocalar:
- Deneyimli akademik kadro, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine destek olmaktadır.
- Hocaların bireysel ilgi gösterdiği dönemler de olmaktadır.

5. staj ve klinik uygulamalar:
- Tıp öğrencileri, çeşitli hastanelerde staj yapma imkânına sahiptir.
- Klinik deneyim kazanma açısından zengin fırsatlar sunulmaktadır.

Daha fazla özel bilgi veya belirli bir konu hakkında detaylandırma isterseniz, lütfen belirtin.

Kocaeli tıpla karşılaştırır mısın?

Tıp olsunda neresi olursa olsun Tıp okuyupta aç kalan gördünüz mü en kötüsü milyonluk arabalara biniyor..