Bu ne?
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Aynı QR işlemleri kısmında "QR ile Ödeme Al" tuşu var, oradan kendine ait bir QR kod oluşturuyorsun. Kısacası, Papara'nın kendi QR'ları dışında QR ile ödeme yapılmıyor.
Bilgi için teşekkürler, tam da yanlış bilgi olarak raporlamıştım kusura bakmazsın herhaldeAynı QR işlemleri kısmında "QR ile Ödeme Al" tuşu var, oradan kendine ait bir QR kod oluşturuyorsun. Kısacası, Papara'nın kendi QR'ları dışında QR ile ödeme yapılmıyor.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Bilgi için teşekkürler, tam da yanlış bilgi olarak raporlamıştım kusura bakmazsın herhalde![]()
Estağfurullah hocam.
FloridaBoy
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kartın geçerli olup olmadığını kontrol etmek için uygulanan bir yöntem "Zero Dollar Verification".
Peki kartın kullanım tarihi yanlış olduğunda karşı taraf ne görüyor? "kullanım tarihi geçersiz" mi yazar yoksa "kart bilgileri geçersiz" mi yazar?Kartın geçerli olup olmadığını kontrol etmek için uygulanan bir yöntem "Zero Dollar Verification".
FloridaBoy
Yetkin
- Makaleler
- 1
Papara kendi api'sini kullandığı için ne görür bilmiyorum ama mastercard, visa gibi sistemlerde kart bilgileri geçersiz der. Bilinmeyen ekstra bir faktör koymuş oluyor.Peki kartın kullanım tarihi yanlış olduğunda karşı taraf ne görüyor? "kullanım tarihi geçersiz" mi yazar yoksa "kart bilgileri geçersiz" mi yazar?
- Makaleler
- 1
Kartı iptal edip yeni kart alın.
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-