Detaylar
Kim cevapladı?Hiken
Yetkin
Örnek verebilirseniz aydınlatmış olursunuz hocam.Parmak izi ile ilgili çok ciddi şikayetler de var.
4196
Deneyimli
Ekran altı olmayan (ultrasonic) ama fiziksel donanıma sahip iş ve işlemlerde illagal kullanımların olduğu ile ilgili.
O yüzden bir çok kişi artık kullanmamakta.
FaceID ile ilgili de benzer problemler ve şikayetler olmuştu.
Ha benim için çok güzel bir uygulamaydı. Pratikti. :/
Yasal düzenlemenin ne olduğunu bilmiyorum da diğer hiçbir uygulamada bu özellik yoktu galiba. Öyle hatırlıyorum. Onun için kaldırılmış olabilir. Ha, kaldırılmasaydı iyiydi. Çok pratik oluyordu. Hızlıca giriş yapılabiliyordu.
Hiken
Yetkin
Akbank üzerinde de mevcuttu. Başka hiçbirinde yok diye neden kaldırılsın ki hocam? Onu anlayamadım pek. Haksız rekabet gibi bir husustan bahsediyorsanız teknoloji geliştirmek gibi bir engel yok o bağlamda.Diğer hiçbir uygulamada bu özellik yoktu galiba. Öyle hatırlıyorum. Onun için kaldırılmış olabilir.
Son düzenleme:
Bu tür maddi değer taşıyan uygulamalarda olmamalı. Papara'da binlerce TL taşıyanlarda var. Bir kez kilit açıldı mı tüm işlemleri yapabiliyorsun.Parmak izi / yüz tanımanın daha fazla yayılmasını beklerken daha da geri gidiyoruz.
Hiken
Yetkin
Bankacılık uygulamana girersem sadece cebinde olan parayı alabilirim. WhatsApp, E-Mail gibi uygulamalarına erişirsem cebinde olmayan parayı hatta çok daha fazlasını alabilirim. Bu mantıkla parmak izi, yüz tanıma mevzusunun komple kalkması lazım.Bu tür maddi değer taşıyan uygulamalarda olmamalı. Papara'da binlerce TL taşıyanlarda var. Bir kez kilit açıldı mı tüm işlemleri yapabiliyorsun.
Yeni konular
-
İzleyenlere saç baş yolduran Eyüpsultan'daki ikram izdihamı
- pesimist34
-
-
-
-
-
-
-
-