Detaylar
Kim cevapladı?Hocam deneme almam saçma olur sadece paragraf kitabı alsam daha iyi olur bence 11. sınıfım 12 olsam neyse.
Yahya Nuroğlu
Uzman
Başlangıç: Hız ve Renk.
Orta: Paraf IQ ve 345 Sıfır Risk.
Zor: Limit Kronometre.
Ben hayatsızım: Paragrafın Şifresi
Orta: Paraf IQ ve 345 Sıfır Risk.
Zor: Limit Kronometre.
Ben hayatsızım: Paragrafın Şifresi
Syntax
Üstün
Hocam deneme almam saçma olur sadece paragraf kitabı alsam daha iyi olur bence 11. sınıfım 12 olsam neyse.
Saçma olmaz neden olsun ki?
Hocam günlük 20 soru çözdüğümden dolayı bir de deneme ne alacağım nasıl çözmem gerek bilmiyorum daha dil bilgisini bitirmeden.
Benim sıram böyleydi.
Hız ve Renk
Sıfır Risk
Limit Kronometre.
Şu an Kronometreye geldim bu da bitince paragraf bitmiştir diyorlar.
Bu arada 11 olduğunu yeni gördüm. Şu an bunları bitirirsen 12'de sadece denemeyle ilerleyebilirsin.
Hız ve Renk
Sıfır Risk
Limit Kronometre.
Şu an Kronometreye geldim bu da bitince paragraf bitmiştir diyorlar.
Bu arada 11 olduğunu yeni gördüm. Şu an bunları bitirirsen 12'de sadece denemeyle ilerleyebilirsin.
Benim sıram böyleydi.
Hız ve renk.
Sıfır risk.
Limit kronometre.
Şu an kronometreye geldim bu da bitince paragraf bitmiştir diyorlar.
Hocam ben sıfır riskten sonra apotemi çözmeyi düşünüyorum gerçi paragraf tarafını bilmiyorum matematikte herhalde en iyisi apotemi.
Yahya Nuroğlu
Uzman
Hocam Apotemiyi bilmem ama Limit gerçekten iyiydi. Bana çok katkısı oldu. Size de öneririm. Not: Mezuna bırakmış biriyim ama denemelerde Türkçem hep 35 civarı gelir. Bunun bir sebebi de Limit'in o soru bankasıdır.Hocam ben sıfır riskten sonra apotemi çözmeyi düşünüyorum gerçi paragraf tarafını bilmiyorum matematikte herhalde en iyisi apotemi.
Hocam apotemiyi bilmem ama limit gerçekten iyiydi. Bana çok katkısı oldu. Size de öneririm. Not: Mezuna bırakmış biriyim ama denemelerde Türkçem hep 35 civarı gelir. Bunun bir sebebi de Limit'in o soru bankasıdır.
Apotemi yerine eklendi