Pars adlı üyenin ban olayı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
  • Etiketler Etiketler
    ban pars
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 3 ay önce taciz durumuyla ilgili destek bileti açmıştım. Sıfır katkıdan öte zarar da var. Riskli bir üye.
Ben iyi bir üye sanardım kendisini, değilmiş. Pedofili olayını da bilmiyorum anlatır mısınız? Cidden böyle bir üye ise perma ban. Direkt atılsın forumdan. Daha da taciz etmesin milleti.

Ne yapıyor tam olarak zorla konuşmaya mı çalışıyor veya arıyor mu? Bir de sapıkça falan şeyler mi yazıyor?

Hocam konu içerisinde bahsedildiği kadarıyla sürekli yazıyor, darlıyor yani. Anında cevap bekliyor, bunu da yazarak belirtiyor anladığım kadarıyla. Cinsel konulara giremem çünkü o konuda benim de bilgim yok.

Arkadaşlar konuyla alakası olmayan kişiler daha fazla konuyu eşelemezse sevinirim. Ne kendimi ne yaşadıklarımı ne de küçük kuzenimi konuya alet etmeyeceğim ve teşhir etmeyeceğim.
Eşelemiyorum göndermeli mesaj atmana gerek yok. Uzun zamandır tanıdığım birisi sadece merak edip sordum.

Konuşmadaki anormallik seviyesine bak. Önce başkasının profili üzerinden bir başkasını etiketleyerek etiketlediği kişinin profiline mesaj yazabilmek için bir savaş veriyor. Sonra durduk yere profil sahibine fotoğraftaki sen misin diye soruyor? Flört ediyor sanki.

Not: Diğer adı geçen arkadaşlar eğer bu görselin bu şekilde lanse edilmesini istemiyorlarsa rapor edip mesajı kaldırtabilirler çünkü kendilerinden izin almadan paylaşıyorum.

Hocam konu içerisinde bahsedildiği kadarıyla sürekli yazıyor, darlıyor yani. Anında cevap bekliyor, bunu da yazarak belirtiyor anladığım kadarıyla. Cinsel konulara giremem çünkü o konuda benim de bilgim yok.
Arkadaşlar cidden anlattığınız gibi biriyse pars çok kötü biriymiş. Zira DC hesabım olmadığından bilmiyorum ben. Ancak anlattıklarınızdan olayın ne kadar ciddi olduğu belli oluyor. Zaten arkadaş arama konuları da ilgincime gidiyordu. Bence bu kadar şikayet bile perma ban yemesi için yeterli @Recep Baltaş . Sosyal sakinlerine geçmiş olsun.

Ulan o nasıl bir selamlaşma İçten içe güldüm yani. Harbiden kafadan bir çatlaklık var.

Ulan o nasıl bir selamlaşma İçten içe güldüm yani. Harbiden kafadan bir çatlaklık var.

Hocamlar bence Sosyal sakinlerinin bu kadar şikayetçi ve rahatsız olması bile yeterli perma ban yemesi için? Zira insanları niye bana mesaj yazmıyorsun diye darlarsın? Üstüne farklı iddialar da var. Ve Recep Baltaş'ın Sahibinden profiline girip mesaj atması apayrı bir komik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…