Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 3 ay önce taciz durumuyla ilgili destek bileti açmıştım. Sıfır katkıdan öte zarar da var. Riskli bir üye.
Örnek bir senaryo anlatayım;

Bu pars adlı üye bazen profilinize "Merhaba." yazıyor, bu bir tuzaktır sakın yanıt vermey- diyeceğim ama siz cevap verene kadar "Hocam cevap?" yazıp sizi sıkıştırmaya devam ediyor.

Sonra merhaba diyorsunuz, sizden bir sosyal medyadaki iletişim kanalınızı - yani genelde Discord'unuzu - alıyor; ardından sizi durduk yere Aydın'a çağırıyor, nerede yaşadığınızı soruyor.

Genel olarak da bu sekanslarla taciz ediyor. Pedofili olayını bilmiyorum ama 180GB Queen konseri indiren adam dediyse inanma ihtimalim var.

Eki Görüntüle 64461
Ben iyi bir üye sanardım kendisini, değilmiş. Pedofili olayını da bilmiyorum anlatır mısınız? Cidden böyle bir üye ise perma ban. Direkt atılsın forumdan. Daha da taciz etmesin milleti.

Ne yapıyor tam olarak zorla konuşmaya mı çalışıyor veya arıyor mu? Bir de sapıkça falan şeyler mi yazıyor?

Hocam konu içerisinde bahsedildiği kadarıyla sürekli yazıyor, darlıyor yani. Anında cevap bekliyor, bunu da yazarak belirtiyor anladığım kadarıyla. Cinsel konulara giremem çünkü o konuda benim de bilgim yok.

Arkadaşlar konuyla alakası olmayan kişiler daha fazla konuyu eşelemezse sevinirim. Ne kendimi ne yaşadıklarımı ne de küçük kuzenimi konuya alet etmeyeceğim ve teşhir etmeyeceğim.
Eşelemiyorum göndermeli mesaj atmana gerek yok. Uzun zamandır tanıdığım birisi sadece merak edip sordum.

Konuşmadaki anormallik seviyesine bak. Önce başkasının profili üzerinden bir başkasını etiketleyerek etiketlediği kişinin profiline mesaj yazabilmek için bir savaş veriyor. Sonra durduk yere profil sahibine fotoğraftaki sen misin diye soruyor? Flört ediyor sanki.

Not: Diğer adı geçen arkadaşlar eğer bu görselin bu şekilde lanse edilmesini istemiyorlarsa rapor edip mesajı kaldırtabilirler çünkü kendilerinden izin almadan paylaşıyorum.

1720705817724.webp

Hocam konu içerisinde bahsedildiği kadarıyla sürekli yazıyor, darlıyor yani. Anında cevap bekliyor, bunu da yazarak belirtiyor anladığım kadarıyla. Cinsel konulara giremem çünkü o konuda benim de bilgim yok.
Arkadaşlar cidden anlattığınız gibi biriyse pars çok kötü biriymiş. Zira DC hesabım olmadığından bilmiyorum ben. Ancak anlattıklarınızdan olayın ne kadar ciddi olduğu belli oluyor. Zaten arkadaş arama konuları da ilgincime gidiyordu. Bence bu kadar şikayet bile perma ban yemesi için yeterli @Recep Baltaş . Sosyal sakinlerine geçmiş olsun.

Konuşmadaki anormallik seviyesine bak. Önce başkasının profili üzerinden bir başkasını etiketleyerek etiketlediği kişinin profiline mesaj yazabilmek için bir savaş veriyor. Sonra durduk yere profil sahibine fotoğraftaki sen misin diye soruyor? Flört ediyor sanki.

Not: Diğer adı geçen arkadaşlar eğer bu şekilde bir görselin lanse edilmesini istemiyorlarsa rapor edip mesajı kaldırtabilirler çünkü kendilerinden izin almadan paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 64475
Ulan o nasıl bir selamlaşma:D İçten içe güldüm yani. Harbiden kafadan bir çatlaklık var.

Ulan o nasıl bir selamlaşma:D İçten içe güldüm yani. Harbiden kafadan bir çatlaklık var.

Hocamlar bence Sosyal sakinlerinin bu kadar şikayetçi ve rahatsız olması bile yeterli perma ban yemesi için? Zira insanları niye bana mesaj yazmıyorsun diye darlarsın? Üstüne farklı iddialar da var. Ve Recep Baltaş'ın Sahibinden profiline girip mesaj atması apayrı bir komik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.