- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Belirli bir kesim etrafında dönmüyor. Ulaşabildiği herkes etrafında dönüyor.Anlamadığım, niye bu mevzular belirli bir kesim etrafında dönüyor?
Atıyorum ikinci el satış için Discord hesabı veriyorsun, işini hallediyorsun. Aylar sonra birisinden "Merhaba, Kaspersky kullanmak ister misiniz?" diye mesaj geliyor.
Bütçe nedir
Yetkin
Pars hakkında benim de bildiğim ve gördüğüm fazlaca mistik olaylar var, akıl sağlığı yerinde olmadığı apaçık ortada ama bana bazen insan dışı bir robotik varlıkmış gibi hissettiriyor tüm mesajları.
Tepkileri, cevapları vs. böyle dünyaya başka bir yerden gönderilmiş mistik bir karakter bozukluğu içeren robot gibi. Korkunç. Technopat'ta bu beyinle nasıl onca zaman hayatta kalmış inanmak zor.
Sakın bir yerde görürseniz cevap vermeyin zira sülük gibi yapıştı mı bırakmıyor.
Tepkileri, cevapları vs. böyle dünyaya başka bir yerden gönderilmiş mistik bir karakter bozukluğu içeren robot gibi. Korkunç. Technopat'ta bu beyinle nasıl onca zaman hayatta kalmış inanmak zor.
Sakın bir yerde görürseniz cevap vermeyin zira sülük gibi yapıştı mı bırakmıyor.
Ben اشتري ايفون يا اخي.Genel olarak da bu sekanslarla taciz ediyor. Pedofili olayını bilmiyorum ama 180GB Queen konseri indiren adam dediyse inanma ihtimali var.
Eki Görüntüle 64461
- Makaleler
- 7
Ben kendi grubumdakileri korudum ve onu ortamdan uzaklaştırdım. Bu olay yeni değil 3 ay oldu. Burada destek konusu da açıldı. Bir daha bir şey yapamadı zaten. Sen de ortamda olsaydın seni de korurdum zaten. Merak edecek bir şey yok.Konuyu okurken sinir krizi geçiriyorum şu anda, Allah'tan DC hesabım yoktu. Allah bilir bunları paranoid bozukluğu olan bana yapmaya çalışsa ne olacaktı, direkt engellerdim gerçi.
Kardeşim yaşındasınız hepiniz, asıl sıkıntı sonradan trollemek için ona yazanlar ve diğer muhabbetler ama ben çok sıkıldım cidden bu konudan.
- Makaleler
- 19
Sağ ol abim, koruyacağından eminimBen kendi grubumdakileri korudum ve onu ortamdan uzaklaştırdım. Bu olay yeni değil 3 ay oldu. Burada destek konusu da açıldı. Bir daha bir şey yapamadı zaten. Sen de ortamda olsaydın seni de korurdum zaten. Merak edecek bir şey yok.
Kardeşim yaşındasınız hepiniz, asıl sıkıntı sonradan trollemek için ona yazanlar ve diğer muhabbetler ama ben çok sıkıldım cidden bu konudan.![]()
Atamızın İzinden
Deneyimli
Bir ara birisi Aydın'da diye ona buluşalim demişti.
- Makaleler
- 7
Bir ara birisi Aydın'da diye ona buluşalim demişti.
Aydın'da oyun arkadaşı arıyorum
Hocam Discord'dan ekledik arkadaş grubumuza aldık aldığımıza pişman olduk. Tüm arkadaşlarımı arkadaş ekleyip konuşmak istemedikleri halde taciz ediyorsun. Arkadaşlarımı arıyorsun. Grup kurup rahatsız ediyorsun tanıdıklarımı. Bence kimse eklemesin pişman olursunuz arkadaşlar.
Oyun arkadaşını özellikle Aydın'dan isteme sebebi neymiş? Hesabı çalınmış olabilir mi? Çünkü bu kişi eskiden normal forumcuydu.Aydın'da oyun arkadaşı arıyorum
Hocam Discord'dan ekledik arkadaş grubumuza aldık aldığımıza pişman olduk. Tüm arkadaşlarımı arkadaş ekleyip konuşmak istemedikleri halde taciz ediyorsun. Arkadaşlarımı arıyorsun. Grup kurup rahatsız ediyorsun tanıdıklarımı. Bence kimse eklemesin pişman olursunuz arkadaşlar.techolay.net
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.