Patriot 2x16 CL30 RAM çipi nasıl öğrenilir?

A-Die olduğundan emin olsan iyi olur, 6000 CL30'lar M-die şu anda... 6400 CL32 Goodram mesela A-Die idi. Sıfır Patriot alırsan şu anda yine bu sorun olmaz hatta, eski üretimlerde bir problem var...
Hocam peki anlamadığım şey xpg a die ram var aynı anakartta denedim aynı şeyleri yaptım sorun yaşamadım.

Hocam peki anlamadığım şey xpg a die ram var aynı anakartta denedim aynı şeyleri yaptım sorun yaşamadım.

Biliyorum sorun yaşamayacağını, bu nadir bir durum. Kit ile alakalı. ASUS'ta denemeden kesin konuşamam. ASUS'ta deneyen olmadı bu durumu ama MSI ve Gigabyte'da FGR.

Biliyorum sorun yaşamayacağını, bu nadir bir durum. Kit ile alakalı. ASUS'ta denemeden kesin konuşamam. ASUS'ta deneyen olmadı bu durumu ama MSI ve Gigabyte'da FGR.
IR-6000D564L30S/16G Ayhan hocam bu model kodlu Goodram a die belirtmis bir arkadaş aynı kodlu ramden buldum satılan yine a die gelir mi?

Son düzenleme:
IR-6000D564L30S/16G Ayhan bu model kodlu Goodram a die belirtmis bir arkadaş aynı kodlu ramden buldum satılan yine a die gelir mi?

6400 modeli sorun olmaz... A-Die SR gelecektir, M-Die gelirse şanssızlık olur.

6400 olan haliyle manuel ayarlanması lazım, 6400 1:1 mod garantisi AM5'te yok. 6000 ayarlayıp kullanırsın CL28.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…