Önce 1:1 moda al, sorunsuzsa rehberdeki ASUS kartlara özel Patriot ayarlarını uygula. O şekilde devam et derim. Patriot fazla yemez, aktif soğutma şart bu kite zaten. Çok ısınıyor.
Önce 1:1 moda al, sorunsuzsa rehberdeki ASUS kartlara özel Patriot ayarlarını uygula. O şekilde devam et derim. Patriot fazla yemez, aktif soğutma şart bu kite zaten. Çok ısınıyor.
Extreme bir şey denemek istemedim, o yüzden böyle girdim, kullanacak kişi abim, ayar tutmaz veya ayardan dolayı bir hata alır anlamaz, o yüzden daha normal stabil ayar girdim abi.
Onun için yeterli, önemli olan iyi kötü ayarlanıp stok değerlerden daha iyi sonuç elde etmek ve uzun vade hatasız olması... Biraz pay bırakmak lazım...
Onun için yeterli, önemli olan iyi kötü ayarlanıp stok değerlerden daha iyi sonuç elde etmek ve uzun vade hatasız olması... Biraz pay bırakmak lazım...
Denenebilir... PBO -20 yeterli, 90 derece limitini Auto yap. 90 diye belirtmene gerek yok onu. Dahili grafik ve Fast Boot kapat, POST Delay Time 1s yap. MCR-PDM kapalı kalsın...