- Makaleler
- 1
O zaman sırada bu var diyebilir miyiz
Sorun neymiş yani, ss atarsan bakalım tekrar.Redditte bile aradım bulamadım teşekkürler amd overcloktan sonra oldu
Yapman gereken çok şey var, benim attığım SS bakarsan görebilirsin karşılaştırma olarak. 6000 1:1 mod yapmalısın ama hiç uğraşma canını sıkma, keyfini çıkar şu anda, sonrasında konu açarsan tekrar bakarız. Kitten, Deadfellow, Melkor benim bildiğim bu kişiler bu konu hakkında bilgili, beni de etiketlersin, burada olursam yardımcı olurum.Şuan 5600 ama denemeye korkuyorum bu bile yeter şuan kaç gündür anakartı kırmak için yelteniyordum, yapmam gereken ek ayar var mı
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ordan bakarım kalanına umarim hallederim ama bir süre dokunmam gibiYapman gereken çok şey var, benim attığım SS bakarsan görebilirsin karşılaştırma olarak. 6000 1:1 mod yapmalısın ama hiç uğraşma canını sıkma, keyfini çıkar şu anda, sonrasında konu açarsan tekrar bakarız. Kitten, Deadfellow, Melkor benim bildiğim bu kişiler bu konu hakkında bilgili, beni de etiketlersin, burada olursam yardımcı olurum.
Yapacağın çok şey var ama canını sıkar şu anda sadece, o yüzden hiç uğraşma, bu şekil kullan gitsin. RAM çok önemsemez 3D işlemciler yüksek cache miktarından dolayı, fark minimal olacak zaten. Alt zaman falan girip 6000 CL 28-30 ayarlaman gerekiyor ama şu an uğraşma.
6000 için bu değerler farklı, sana program üstünden yazıp atayım müsaitken dene, problem olursa eski haline çevirirsin böyle 5600 kullanman sana sakınca yaratmaz. Aradaki farkı çok hissetmezsin, 3-5 FPS önemli değil çok. Yine de atayım sana şu an 1 kere dene, olmazsa sonra konu açıp denersin. AMD Overclock'taki Nitro kısmı önemli, o kısmı hep ayarla, sistemin açılmasına katkı sağlar, bellek eğitimi için gerekli. @buscopanTamamdır hocam çok teşekkür ederim ordan bakarım kalanına umarim hallederim ama bir süre dokunmam gibi
Nitro Mod var amd overclocking içinde, onu Nitro Enable Robust Training Enable Rx-Tx Burst Length 8X, bu verdiğin ayarlardan sonra5600 MHz oldu hocam kalan ayarlarda varsa yaparım eğer sen müsaitsen atarsan yapayım hepsini
Tamamdır hocam deneyip dönücemEki Görüntüle 170083
Tüm zamanları yazdım, şu an böyle dener misin, tekrar ZenTimings at sonra, sıkıntı çıkarsa 5600 geri dön, sonra konu açarsın orada bakarız. Karıştırma zamanları, hepsini tek tek yazdım.
Yapmışken 6000 c30 yap, bir daha değişmezsin. Bu şekilde açılması lazım, eğer sıkıntı olursa 5600 geri dön, sonra konu açarsın bakarız ekstra.