Hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar %90 ihtimalle de çıkacağa benzemiyor. Bu gidişle uygun voltajlar sağlanırsa 6400 1:1 çok kolay gibi.
Valla ben 10950x3D çıkana kadar bios değiştirmem artık.Benimki de 1.A50 sürümü olarak gözüküyor ancak şu anda 1.A95 çıkmış sanırım. Güncellemek gerekir mi acaba emin olamadım çok.
Eki Görüntüle 250213
Hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar %90 ihtimalle de çıkacağa benzemiyor. Bu gidişle uygun voltajlar sağlanırsa 6400 1:1 çok kolay gibi.
Bu ayarların stabilliğinden emin olunmak zorunda. VT3 testinde belli olur, RTP testi hatasız tamamlansın önce. Sonrasında aktif soğutma eşliğinde 150 dakika teste alın, hatasız tamamlarsa sorun olmaz. Aktif soğutma olmadan uzun testte hata üretebilir, 65 derece çoğu timing için sınır değer.
Oyunda testteki kadar ısınmaz, o yüzden 90 dakika geçiyorsa dursun bu ayarlar. VT3 testini rehberden takip edin.
PBO Advanced, Limits Motherboard, Boost Clock Auto, Scaler 6x, Curve All Core -25 ile VT3 testi alın.
Rehberde test araçları kısmına gidin, VT3 anlatıldı.
Hocam, bütün testleri sorunsuz geçti sayenizde. FCLK 2200 denemeye gerek var mı veya önerdiğiniz başka bir şey var mı? TeşekkürlerBu ayarların stabilliğinden emin olunmak zorunda. VT3 testinde belli olur, RTP testi hatasız tamamlansın önce. Sonrasında aktif soğutma eşliğinde 150 dakika teste alın, hatasız tamamlarsa sorun olmaz. Aktif soğutma olmadan uzun testte hata üretebilir, 65 derece çoğu timing için sınır değer.
Oyunda testteki kadar ısınmaz, o yüzden 90 dakika geçiyorsa dursun bu ayarlar. VT3 testini rehberden takip edin.
PBO Advanced, Limits Motherboard, Boost Clock Auto, Scaler 6x, Curve All Core -25 ile VT3 testi alın.
Rehberde test araçları kısmına gidin, VT3 anlatıldı.
@Shineaizen 6200 C28 kullanın, 6000 C28 ile FPS kıyası yaparsın Bench haritasında ama CS bozuk oyun. Değerleri birebir yansıtmayabiliyor, Valorant, BF1-BF6 vs. bakın.
Hocam, bütün testleri sorunsuz geçti sayenizde. FCLK 2200 denemeye gerek var mı veya önerdiğiniz başka bir şey var mı? Teşekkürler
Hocam hiç boot almıyor daha doğrusu traninig ediyor 5dkdırDeneyin, RTP ve VT3 tekrarı gerekebilir. Son halini iletin A2-B2.
Hocam hiç boot almıyor daha doğrusu traninig ediyor 5dkdır
Hocam, vaktinizi alıyorum, kusura bakmayın. 6000 CL26 denemeye gerek var mı, bir şey kazanır mıyım?2167 sınır, 7800X3D açamayabilir. Garantisi yok 2200 MHz.
Hocam, vaktinizi alıyorum, kusura bakmayın. 6000 CL26 denemeye gerek var mı, bir şey kazanır mıyım?