• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Patriot Viper Venom CL30 Hynix H Die RAM için timing ayarları önerisi

Abi sen bu işin Michelin yıldızlı restoranısın, biz yanında sokak arası kebapçı gibi kalıyoruz Senden duyduğumuzu yapmanın ilerisine geçemiyoruz işte, ne para el veriyor ne tecrübe ne de bilgi... Üçünden herhangi ikisi olmayınca insanın da cesareti kırılıyor.

Her testte patlayan da oyunda patlayacak diye bir şey yok bir de. DRAM sıcaklığı ve IOD Hotspot ile doğru orantıda hata alıyorsun. Testte 56 derece IOD'da 6600 1-2-0 zorlarsan zaten hiçbir çip açamaz. Test ile oyun senaryosu farklı, testte hata veren oyunda sorun çıkartmıyor genelde. Ciddi bir timing vs. hatası yoksa. Yoksa 6600 hiç açamayan bir çip direkt BSOD verecektir zaten.

Patlama derken stabil olmayınca aniden mavi ekranlık bir durum olursa diye dedim voltajdan kastetmedim. Sonuçta her güvenli olmayan kapatılmada verilerin hasar görme riski var.

Ben neyde risk aldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…