- Makaleler
- 1
Hocam 0 error birebir yaptım, dediklerinizi. Başka yapmam gereken bir şey var mı ya da daha iyi olur dediğiniz?
A2-B2 iletin son halini.
Hocam 0 error birebir yaptım, dediklerinizi. Başka yapmam gereken bir şey var mı ya da daha iyi olur dediğiniz?
Teşekkür ederim hocam ♡Bu testi geçtiyse sorun yoktur. MCR-PDM kapalı kalacak, iGPU kapalı kalacak. PBO Advanced, Limits Motherboard, Scaler 5X, Curve Negative All Cores -25 verip VT3 testine al. 9000 saniye yeterli, Memory 26G olacak. Rehberdeki test araçlarında VT3 anlatıldı, oradan ilerleyin. -25 hata verirse -22 ve -20 dene sırayla. Birinden biri tutacaktır. Sonrasında sorunsuz kullanabilirsin. LLC ayarları Mode 2 kalacak sende, onu aktarmıştım. FACEIT ve Vanguard sanırım SVM ve IOMMU istiyor, Vanguard emin değilim. Onun haricinde SVM ve IOMMU ayarlarını BIOS'tan kapatırsın, gecikme ekliyor. Bank Swap APU tavsiye ederim. TSME devre dışı bırak aynı şekilde. SOC Uncore OC Mode Enabled alabilirsin, MSI'de direkt Enabled geliyordu sanırım. Power Supply Idle Control Typical kalsın. Aktaracaklarım bu kadar.