Nokta atışı, B850M-K tekte çözüyor. Bu kartta PBO ve Curve yapılamaz, Memory tuning de kısıtlı. Kart elimin altında olsa ayarlarım ama uzaktan imkansıza yakın. Clear CMOS gerekecek en az 100 defa muhtemelen. Yoksa kart BIOS'ta donuyor tek değişiklikte.
@bestrockn Eldeki imkanlarda Nitro ayarı vereceğim sana, onu dene. TM5 testini doğru gerçekleştirmişsin ama config yanlış. 1usmus seçmen lazımdı, Universal uygun değil.
Kesinlikle tövbe yani bir daha alırsam 3 4 bin tl için hazır sistem alıp bunları hayatta çekmem birdaha. Sizinde elinize sağlık hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
B850M-K aldığımda da konuya durum adına güncelleme yaparım. Herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Teşekkür ederim Hocam elinize sağlık. Ben en kısa zamanda B850M-K almaya çalışacağım o halde.
Tamamdır hocam ellerinize sağlık gerçekten iliginiz için de teşekkür ederim.
Kesinlikle tövbe yani bir daha alırsam 3 4 bin tl için hazır sistem alıp bunları hayatta çekmem birdaha. Sizinde elinize sağlık hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
B850M-K aldığımda da konuya durum adına güncelleme yaparım. Herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
@bestrockn Yapılacak birkaç adım var B850M-K'dan önce, onları deneyin. İleteceğim. B850M-K tekte çözer ama eldeki malı da düzgün ayarlarsan randıman verecektir. Şansını dene, BIOS donmazsa tabi.
@bestrockn Yapılacak birkaç adım var B850M-K'dan önce, onları deneyin. İleteceğim. B850M-K tekte çözer ama eldeki malı da düzgün ayarlarsan randıman verecektir. Şansını dene, BIOS donmazsa tabi.
Teşekkür ederim Hocam elinize sağlık. Ben en kısa zamanda B850M-K almaya çalışacağım o halde.
Tamamdır hocam ellerinize sağlık gerçekten iliginiz için de teşekkür ederim.
@bestrockn PC'yi fişten çekin, sonrasında JBAT1 pinlere 10 saniye yıldız tornavida ucu dokunun 2 pin arasına. Sonrasında kasa Power tuşu 5 saniye basılı tutup statiği alın, sonrasında fişe takıp sistemi başlatın. Clear CMOS işlemi bu.
EXPO açıp akabinde eş zamanlı olarak Nitro ayarı yapılacak:
@bestrockn Adım adım ilerleyin. Clear CMOS sonrası BIOS sıfırlanacak. Sonrasında EXPO açıp eş zamanlı olarak bu ayarları tek tek üzerine girin. En son F10 özet ekranını iletirsen kontrol ederiz. Başka yol yok, şansını dene.
Onun haricinde tüm ayarlar böyle oldu bilginiz olsun. Clear cmos yaptım dediğiniz gibi sıfırlandı. Biosa girdiğimde günceldi zaten güncellemedim. Eki Görüntüle 261843