Peki yedekleme sonrası format atayım mı? Yoksa sorun anakartta mı?
Formatla çözüleceğini sanmıyorum ama yine de deneyebilirsin, Ayhan hocamın dediği gibi, bir tane B850M k alıp keyfine bak.
Peki yedekleme sonrası format atayım mı? Yoksa sorun anakartta mı?
oem sistem olduğu için toplu bir şekilde almıştım ama birbiriyle stabil çalışmayacak parçaları toplayarak satacaklarını düşünmemiştim.
Nerde ucuz mal var onu iteliyorlar zaten koydukları psu Allaha emanet. Ben her zaman tek tek kendinin toplanması yanındayımBu en çok yaptıkları şey bu arada, uyumlu parça taktıklarını ben şimdiye dek denk gelmedim diyeyim.
Nokta atışı, B850M-K tekte çözüyor. Bu kartta PBO ve Curve yapılamaz, Memory tuning de kısıtlı. Kart elimin altında olsa ayarlarım ama uzaktan imkansıza yakın. Clear CMOS gerekecek en az 100 defa muhtemelen. Yoksa kart BIOS'ta donuyor tek değişiklikte.
@bestrockn Eldeki imkanlarda Nitro ayarı vereceğim sana, onu dene. TM5 testini doğru gerçekleştirmişsin ama config yanlış. 1usmus seçmen lazımdı, Universal uygun değil.
Teşekkür ederim Hocam elinize sağlık. Ben en kısa zamanda B850M-K almaya çalışacağım o halde.Bu en çok yaptıkları şey bu arada, uyumlu parça taktıklarını ben şimdiye dek denk gelmedim diyeyim.
Tamamdır hocam ellerinize sağlık gerçekten iliginiz için de teşekkür ederim.Formatla çözüleceğini sanmıyorum ama yine de deneyebilirsin, Ayhan hocamın dediği gibi, bir tane B850M k alıp keyfine bak.
Kesinlikle tövbe yani bir daha alırsam 3 4 bin tl için hazır sistem alıp bunları hayatta çekmem birdaha. Sizinde elinize sağlık hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum.Nerde ucuz mal var onu iteliyorlar zaten koydukları psu Allaha emanet. Ben her zaman tek tek kendinin toplanması yanındayım
Teşekkür ederim Hocam elinize sağlık. Ben en kısa zamanda B850M-K almaya çalışacağım o halde.
Tamamdır hocam ellerinize sağlık gerçekten iliginiz için de teşekkür ederim.
Kesinlikle tövbe yani bir daha alırsam 3 4 bin tl için hazır sistem alıp bunları hayatta çekmem birdaha. Sizinde elinize sağlık hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
B850M-K aldığımda da konuya durum adına güncelleme yaparım. Herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Tamamdır hocam zaten minimum 1 2 hafta sonra alabilirim. Şuan için alma şansım yok teşekkür ederim.@bestrockn Yapılacak birkaç adım var B850M-K'dan önce, onları deneyin. İleteceğim. B850M-K tekte çözer ama eldeki malı da düzgün ayarlarsan randıman verecektir. Şansını dene, BIOS donmazsa tabi.
Teşekkür ederim Hocam elinize sağlık. Ben en kısa zamanda B850M-K almaya çalışacağım o halde.
Tamamdır hocam ellerinize sağlık gerçekten iliginiz için de teşekkür ederim.
Kesinlikle tövbe yani bir daha alırsam 3 4 bin tl için hazır sistem alıp bunları hayatta çekmem birdaha. Sizinde elinize sağlık hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
B850M-K aldığımda da konuya durum adına güncelleme yaparım. Herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Eki Görüntüle 261842Hocam burada ikisinide mi 1000 yapacağım?
Onun haricinde tüm ayarlar böyle oldu bilginiz olsun. Clear cmos yaptım dediğiniz gibi sıfırlandı. Biosa girdiğimde günceldi zaten güncellemedim.
Eki Görüntüle 261843
ZenTimings iletin Boot ederse ve TM5 programından settings kısmından 1usmus config seçip testi başlatın. @bestrockn
Eki Görüntüle 261844
@bestrockn Nitro menüsü eksiksiz uygulandı mı? O da şart sizde.
Eki Görüntüle 261845
@bestrockn Bu menü şart, Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Enabled menüsü.