Bence sorunun anakart, VRAM sıcaklık değerlerin nasıl? İlk denemen gereken parça anakart. Temiz Windows bile kurarken sorun yaşıyor isen, sorun yazılım değil. Donanım, ilk şüpheli anakart. BIOS sürümü, yüksek sıcaklık, birçok etken olabilir. CPU soğutucusunu çıkarıp takmayı denedin mi? Böyle saçma sorunlar saçma sebeplerden olabiliyor. Örneğin bir kasa vardı elimde, ufak salantıda direk donuyordu. Her şeyi ayırıp tek tek montajladım, sorun devam ediyordu. Artık her şeyi denemiştim. Sorunun RAM slotları olduğuna emindim. Başka anakart geçerek sorunu çözdüm. Timing falan kurtaracak bir şey değil. Yapacağın ilk çözüm odaklı yol, sistemi komple tüm her şeyini dağıtıp montajlamak. Gereksiz fan ve RGB soketlerini kullanmadan denemek. CPU fan yeterli, kasanın kapağı açık olsun egzoz fana bile gerek yok. Tüm tozları temizle, macun yenile CPU soğutucusunu az gevşek bırak. Pinleri kontrol et. Her şey yaptın olmadı, anakart ve SSD denemen gerek. Yanlış bilmiyor isem USB disklere Windows kuruluyordu, veya bir Linux kur, yük altına bırak sistemi. Yanımda olsa verirdim hakkını onun, mum gibi olurdu.