Patriot Viper Venom tuning ayarları nasıl yapılmalı?

Siz bu işin piri üstadı olmuşsunuz
M-Die ile 6600 açmışsınız daha nolsun. Size A-die denk gelseydi düşünemiyorum

Siz bu işin piri üstadı olmuşsunuz
M-Die ile 6600 açmışsınız daha nolsun. Size A-die denk gelseydi düşünemiyorum
Elimizden tutan olmadı ki 1 tane A-Die versin Hepsi teknoloji editörlerine abone oluyor biliyorsun, sponsorluk onlara. Biz de M-Die ile yetinmek zorundayız maalesef @prime

Elimizden tutan olmadı ki 1 tane A-Die versin Hepsi teknoloji editörlerine abone oluyor biliyorsun, sponsorluk onlara. Biz de M-Die ile yetinmek zorundayız maalesef @prime
Bana da şansa A-Die denk geldi mesela ama ben sizin kadar uğraşmıyorum. 6400 de deneyip bırakırım artık herhalde. Fan işini nasıl yapıyorsunuz bu arada? Sanırım ekran kartının üstüne koyuyorsunuz fanı, ama nasıl sabitliyorsunuz?

@prime Sabitleme yok, bu şekilde dik duruyor ve düşmüyor, altına da destek için fan koydum, o da bir tık üflüyor RAM'ın heatsink kısmına. Tek fan işlevsel aslında direkt üfleyen, alttaki süs gibi bir şey, destek olsun diye koydum fazladan vardı elimde.

Arkadan cırtlayınca kablolarını bu şekilde dik duruyor, önündeki sıvı soğutma boruları da zaten destek veriyor, fizik kanunları gereği düşemez yani, kasayı sallamadıkça sen. @prime

Sizin kasa fan doluymuş ya. Benim kasa içi tek fan var, ön panelde 3 fan var o kadar. RAM için fan alırken artık kasa içine de 2 2 tane fan alırım.

@Ayhan Dönmez şimdi bu ayarları kaydettim hocam, görüntü gelmesini bekliyorum, 6400-FCLK 2133 ve CL 32 yaptım. Voltajları ellemedim.

Şu anlık sıkıntı gözükmüyor. 15 dklık 1usmus testi yeterli midir yine?

Son düzenleme:
Sende de 6600 acacağız gibi duruyor

1.5 saat etsin 1usmus kendi profilini, 1.5 saat sürmesi lazım. HWiNFO ile SS atarsın RAM+CPU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…