RamTestten önce mi yapmam gerekiyor yapayım hemen o şekildeyse
30 saniye felan zorunluluğu yok sonucu görmek için bu kısımdan indirebilirsin sonrasında sol üste ram logosu olacak ona tıkla açılan yeni sayfada 2 kere memory yazısına mouse ile hızlıca tıkla ve SS at

30 saniye felan zorunluluğu yok sonucu görmek için bu kısımdan indirebilirsin sonrasında sol üste ram logosu olacak ona tıkla açılan yeni sayfada 2 kere memory yazısına mouse ile hızlıca tıkla ve SS at
o site biraz sıkıntılı değil mi ya :D

Ayhan hocamın rehberdeki official linkten indirdim, bir önceki mesajta attığım ekran mevcut. Testi nereden yapıyorum?

30 saniye falan zorunluluğu yok sonucu görmek için bu kısımdan indirebilirsin sonrasında sol üste RAM logosu olacak ona tıkla açılan yeni sayfada 2 kere Memory yazısına mouse ile hızlıca tıkla ve SS at.

Bu uygulamadan ekran kartımın ne kadar ısındığını görebilir miyim?

AIDA64 İndir Full Türkçe Extreme / Engineer Edition v8.00.8000 | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk bu site güvenli diyordu bir arkadaşım bayağı oyun indirmiş buradan falan emin değilim ama

o site biraz sıkıntılı değil mi ya :D
Forumda bu şekilde link paylaşmak sorun olabilir mi o kısmı bilemiyorum ama site üzerinden yıllarca bir şey indirdim en iyi antivürüs programları ile tarafım hiç bir sorun görmedim şuanlık ilerisini ve ya tecrübe etmediğim kısımlar için bir şey diyemem ama. Skor sonuçlarını merak ettim sadece

Forumda bu şekilde link paylaşmak sorun olabilir mi o kısmı bilemiyorum ama site üzerinden yıllarca bir şey indirdim en iyi antivürüs programları ile tarafım hiç bir sorun görmedim şuanlık ilerisini ve ya tecrübe etmediğim kısımlar için bir şey diyemem ama. Skor sonuçlarını merak ettim sadece
1787588293845.webp

Bu şekilde şu anki sonuçlar

Reddit'te mevcut sürümü yazıp trial key deneyin... Katılımsız şart değil. 8.35 sürümü ise trial key mevcut.
En son versiyonu indirmiştim 8.35 olması mümkün. Şu anda RamTest üzerinde 15 dakikadır 55 derece cpu, 54 derece ram, 0 error olarak ilerliyor. Bu testi iptal etmek istemiyorum ama 1.5 saat sonra deneyip paylaşayım onu da teşekkürler.