Birkaç birşey önereyim MSI için. CPU VCORE Load-line Calibration yani LLC'yi mode 2 al. Spread Spectrum,SMEE, TSME disable bırak. Sanallaştırma işin yoksa SVM Enable ve IOMMU denen 2 ayar disable kalsın. SOC Uncore OC mode Enabled bırak...

PBO için +75 kalsın, tam 5.3 GHz boostlar, sebebi oydu. Silikon çok iyi değil gibi sendeki, scaler 5X ile -15 dene. 2200 FCLK kalsın dediklerimle beraber.

Bu denemeler esnasında VSOC 1.2 kalabilir.

PBO Advanced, Limits motherboard olacak.
Tamamdır hocam, şu anda deneyemiyorum bilgisayar geceden beri google drivedan eski dosyalarımın aktarımını yapıyor onun bitmesini bekliyorum. İlk fırsatta deneyeceğim.

Bios ayarlarımı muhtemelen yarın deneyebileceğim hocam, dosya aktarımı yarın bitecek gibi duruyor. Dün gece ASUS TUF RTX 5080 için undervolt denemiştim. Ayarları bu şekilde yaptım ve kısa testte bir sıkıntı yaşamadım. Bununla alakalı bir görüşünüz var mıdır? Ram konusu biraz karışmış gibi oldu ama gerekiyorsa başka konu da açabilirim bunun için.
1787652388193.webp

Son düzenleme:
Tamamdır hocam, şu anda deneyemiyorum bilgisayar geceden beri google drivedan eski dosyalarımın aktarımını yapıyor onun bitmesini bekliyorum. İlk fırsatta deneyeceğim.

Bios ayarlarımı muhtemelen yarın deneyebileceğim hocam, dosya aktarımı yarın bitecek gibi duruyor. Dün gece ASUS TUF RTX 5080 için undervolt denemiştim. Ayarları bu şekilde yaptım ve kısa testte bir sıkıntı yaşamadım. Bununla alakalı bir görüşünüz var mıdır? Ram konusu biraz karışmış gibi oldu ama gerekiyorsa başka konu da açabilirim bunun için.Eki Görüntüle 275751
Buna bakabilirsiniz.