Arkadaşlar PC için gamepad bakıyorum, aklımda bir bütçe yok 1 ay kullanacağım. Olabilecek sorun çıkmayacak en F/P gamepadi önerebilirseniz sevinirim. Xbox ya da PS tabanlı olması fark etmez.
Detaylar
Kim cevapladı?Snopy SG 302 bakabilirsin, 300-350TL arası satılıyor ve hiç fena bir kol değil. Emülatör de oyun oynarken bayağı kullandım.
PS2 tipi bir kol seversen iyidir, ama analog tetik tuşları bulunmuyor.
PS2 tipi bir kol seversen iyidir, ama analog tetik tuşları bulunmuyor.
0emiray
Yetkin
xbox 360 nasıldır?
preyy
Başarılı
Orijinal olduğuna eminsen alınır.
Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 724,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme:
DS5 almalısınız. Xbox 9. nesil ile DS5'i uzun süre kullamış birisi olarak söylüyorum.
Açıklama geçeyim.
Xbox 9. nesil büyük bir gecikme süresine sahip. Zaten biraz inceleme bakarsanız görürsünüz.
Ayrıca DS5'te adaptif trigger var ve bazı PC oyunlarında çalışırken DSX uygulaması ile istediğiniz kadar çalıştırabiliyorsunuz.
Bazı şeylerin altı boş olmasın
Açıklama geçeyim.
Xbox 9. nesil büyük bir gecikme süresine sahip. Zaten biraz inceleme bakarsanız görürsünüz.
Ayrıca DS5'te adaptif trigger var ve bazı PC oyunlarında çalışırken DSX uygulaması ile istediğiniz kadar çalıştırabiliyorsunuz.
Bazı şeylerin altı boş olmasın
Son düzenleme:
Bütçe belirtmemişsin ama çakma Xbox 360 fiyatlarına göre bir şey arıyorsan şu ürüne yönel.
www.gizala.com.tr
Bütçe sorunun yoksa Xbox 9. nesil veya 8Bitdo alınabilir.
Piyasada son üretilen 9. nesil Xbox dışında orijinal kontrolcü yok. Özellikle 2000 ₺ satılan 8. nesil Xbox kontrolcüleri bile çakma. Çinliler bu çakma işinin bayağı abartmış durumdalar. Fason üretim çoğu ürün bu çakma ürünlerden daha iyi oluyor. Çakma ürünler genellikle Xbox uygulamasından güncelleme falan alırken hata alıyor.
Hepsiburada ve Trendyol'un düzgün bir denetim sistemi yok. Yorumlarda incelemeleri 1 puana alırsan çakma olduğuna dair kanıtlı görseller falan var. Bu tarz ürünlerde orijinal alıyorsaız kesinlikle belirli siteler ve satıcılar dışına çıkmayın. Amazon'dan alırken kendi sattıkları ürünlere bakın. Veya kontrolcülerin kendi önerdikleri satış sitelerine bakın.
Xbox gecikmesi kullandığınız Bluetooth adaptörden kaynaklıdır. Öyle bir gecikme yok.
Multilaser Gamer GP-100 Ps3, Pc Uyumlu USB Kablolu Oyun Kolu Controller - 582.50 TL + KDV
Multilaser Gamer GP-100 Ps3, Pc Uyumlu USB Kablolu Oyun Kolu Controller ,
Bütçe sorunun yoksa Xbox 9. nesil veya 8Bitdo alınabilir.
Piyasada son üretilen 9. nesil Xbox dışında orijinal kontrolcü yok. Özellikle 2000 ₺ satılan 8. nesil Xbox kontrolcüleri bile çakma. Çinliler bu çakma işinin bayağı abartmış durumdalar. Fason üretim çoğu ürün bu çakma ürünlerden daha iyi oluyor. Çakma ürünler genellikle Xbox uygulamasından güncelleme falan alırken hata alıyor.
Hepsiburada ve Trendyol'un düzgün bir denetim sistemi yok. Yorumlarda incelemeleri 1 puana alırsan çakma olduğuna dair kanıtlı görseller falan var. Bu tarz ürünlerde orijinal alıyorsaız kesinlikle belirli siteler ve satıcılar dışına çıkmayın. Amazon'dan alırken kendi sattıkları ürünlere bakın. Veya kontrolcülerin kendi önerdikleri satış sitelerine bakın.
Xbox gecikmesi kullandığınız Bluetooth adaptörden kaynaklıdır. Öyle bir gecikme yok.
Son düzenleme: