Bütçe
30.000 TL
Ben PC kullanıyorum.

Nedenleri;
1. Oyunları bedava oynama imkanı
2. Detaylı grafik ayarları yapararak iyi grafik kalitesi elde etmek
3. Yüksek FPS.
4. Rahatça internette gezme, dosyaları yönetme, film izlemek ve uygulama yüklemek.

Haftanın 6 günü vardiyalı 9 saat çalışan birisiyim. Amacım bu yorgunlukta biraz kafa dağıtmak bunun için PC veya konsol almayı düşünüyorum.

Oynayacağım oyunlar ağırlıklı olarak eafc başta olmak üzere eFootball, NBA2k, F1 bunun dışında GTA 6 çıktığında onu oynarım.
Bunun için sizce 30.000 TL'ye PlayStation 5 mi almak mantıklı PC mi?

PlayStation almak senin için daha mantıklı. Biraz daha verip PS5 Pro da alabilirsin. İşten gelince uzanarak oyun oynamak senin için daha iyi olacaktır.

Rahat düşkünleri öyle bir anlatıyor ki okuyan da bilgisayarlara kol bağlamak, güç bela bağlanan kolu da yatağın üstünde oynamak imkânsız sanar. Tercihiniz kesinlikle bilgisayar olmalı.

Son düzenleme:
Ben PC kullanıyorum.

Nedenleri;
1. Oyunları bedava oynama imkanı
Aynı şey sizin için de geçerli. PC'ye "oyunları bedava oynama imkanı" olarak bakan biri de bu konularda ne kadar ciddiye alınmalı emin değilim.

Siz Playstation alınca oyunlara böbrek harcamak gerektiğini söylediniz. Game Pass olması dediğinizin yanlış olduğunu değiştirmiyor.

Aynı şey sizin için de geçerli. PC'ye "oyunları bedava oynama imkanı" olarak bakan biri de bu konularda ne kadar ciddiye alınmalı emin değilim.

Siz Playstation alınca oyunlara böbrek harcamak gerektiğini söylediniz. Game Pass olması dediğinizin yanlış olduğunu değiştirmiyor.

Yanlış degil. Böbrek harcamak gerekiyor. Magaza tek el. Epic, EA, Steam, Ubi ve diğer platformlarin indirimlerinden ve çoğunluğundan yararlanamiyorsun. Hele ki oyunları tek tek almak istersen. Ayrica evde PC yoksa PC almak cok daha mantıklı. Sonsuza kadar iş ev döngüsünde oynamayacak. PS almanın tek mantıklı yanı GTA 6, o da erken oynayabilmek icin yoksa sonrasında PC de bu isi gorecek.