Sanırım konu sahibini tanıyorsunuz ki adamın dediklerine rağmen böyle konuşuyorsunuz. Ayrıca PS indirimlerinde oyunların fiyatlarının fena olmayan seviyelere indiğinden haberiniz yok sanırım. Üstüne üstlük mağazadan oyun almasa bile PS Plus sistemi gayet yeterli olur.Ayrica evde PC yoksa PC almak cok daha mantıklı. Sonsuza kadar iş ev döngüsünde oynamayacak.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
Aynı şey sizin için de geçerli. PC'ye "oyunları bedava oynama imkanı" olarak bakan biri de bu konularda ne kadar ciddiye alınmalı emin değilim
Hocam siz de isinize geleni alıyorsunuz. Diğer dedigi her sey üstünlük sağlıyor. PS almak icin evre PC olması şart. Ayrica oyunların istenirse bedava oynanabildigi de bir gerçek. PS'ye yine gidip BluRay film indiremiyorsun, dijital platformlara bağımlısın.
Sanırım konu sahibini tanıyorsunuz ki adamın dediklerine rağmen böyle konuşuyorsunuz. Ayrıca PS indirimlerinde oyunların fiyatlarının fena olmayan seviyelere indiğinden haberiniz yok sanırım. Üstüne üstlük mağazadan oyun almasa bile PS Plus sistemi gayet yeterli olur.
Tanımak degil, arkadaşa mümkün olduğunca olasi her durumu anlatıyorum. PS almak isterse hayir alamazsın diyecek değiliz ya. Neticede para onun karar onun ama harcayacaksa farklı fikirler gormeye de hakkı var.
Adam işten geldiğinde EA FC, NBA2K, F1 oynamak istiyorum diyor, siz film indiremiyor diye PS önermiyorsunuz.PS'ye yine gidip BluRay film indiremiyorsun, dijital platformlara bağımlısın.
- Makaleler
- 6
Adam işten geldiğinde EA FC, NBA2k, F1 oynamak istiyorum diyor, siz film indiremiyor diye PS önermiyorsunuz.![]()
Tarayıcı varsa açarsın hdflim biter!
Yani açıkçası her ne kadar PC iyi olsa da mesela adam geldi evine PC başına oturdu oyununu oynayacak ve sorun yaşadığında ne olacak? Vakit çöp. Yani iyi diye PC öneriyorsunuz ama adam oyunu oynayıp geçecek. Film dizi vs isterse daha sonra uygun 10k ya laptop alır onunla günlük işleri yapar. Ayrıca PS5 de uzanarak oynayabilir. PC de o sistemi yapar ama PS5 kadar verimli olmaz.
Adam işten geldiğinde EA FC, NBA2K, F1 oynamak istiyorum diyor, siz film indiremiyor diye PS önermiyorsunuz.![]()
Siz de şunu anlamiyorsunuz ne yazık ki, arkadas amacim kafa dağıtmak dedikten sonra oyunları eklemiş. Bu oyunları sonsuza kadar kimse oynayamaz. Kafa dağıtma işinde PC kesinlikle sart lakin 30K bütçeye monitor ıvır zıvır derken yine bayagi masraf cikar. Sonuç olarak PS her zaman sınırlı bir cihaz ve evinde PC yanına PS olan birisi icin PS önermek kolay. Arkadasin iyi kötü bir sistemi varsa elbette PS mantıklı bir seçenek. Daha kendisinden hiçbir yorum alamadık, konuyu açtığı haliyle yorum yapıyoruz.
Varsayımlarla öneri yapılmaz.
Evet o yüzden de başkaları hakkında varsayımlar yaparak öneri yapmak mantıklı olmaz.Daha kendisinden hiçbir yorum alamadık, konuyu açtığı haliyle yorum yapıyoruz.
- Makaleler
- 6
Siz de şunu anlamiyorsunuz ne yazık ki, arkadas amacim kafa dağıtmak dedikten sonra oyunları eklemiş. Bu oyunları sonsuza kadar kimse oynayamaz. Kafa dağıtma işinde PC kesinlikle sart lakin 30k bütçeye monitor ıvır zıvır derken yine bayagi masraf cikar. Sonuç olarak PS her zaman sınırlı bir cihaz ve evinde PC yanına PS olan birisi icin PS önermek kolay. Arkadasin iyi kötü bir sistemi varsa elbette PS mantıklı bir seçenek. Daha kendisinden hiçbir yorum alamadık, konuyu açtığı haliyle yorum yapıyoruz.
Yani tabii o oyunları sonsuza kadar oynamayacak ama zaten vakti sınırlı dediklerine göre. Rahat rahat oynaması açısından konsol daha iyi olur. PC her türlü daha iyi ama kendisinin dediğine göre baktığımızda PS mantıklı.
Tek bir tane nedenlerden biri de o dostum. TV'de rahat oynuyamıyorum. Çünkü oyunu takip edemiyorum ve grafikler o kadar güzel gelmiyor, detaylar ölüyor.Aynı şey sizin için de geçerli. PC'ye "oyunları bedava oynama imkanı" olarak bakan biri de bu konularda ne kadar ciddiye alınmalı emin değilim.
Monitörüm IPS, yüksek inç ve 2K çözünürlük veriyor. Grafikleri çok güzel yapıyor ve detaylı oluyor. Bir sürü oyun bitirdim ve rahat oynanıyor.
Neden herkes kendisi için problem olan şeyler yüzünden şunu al ya da alma diye öneriler yapıyor? Sen grafiklere çok önem veren bir hikayeli oyun oyuncusu isen neden FC, NBA oynayacak adam sana uysun?Tek bir tane nedenlerden biri de o dostum. TV'de rahat oynayamıyorum. Çünkü oyunu takip edemiyorum ve grafikler o kadar güzel gelmiyor, detaylar ölüyor.
Monitörüm IPS, yüksek inç ve 2K çözünürlük veriyor. Grafikleri çok güzel yapıyor ve detaylı oluyor. Bir sürü oyun bitirdim ve rahat oynanıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi