Öncelikle hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Korsanla uğraşmak istemiyorum. Amacım eve geldiğim gibi veya işe gitmeden önce 2 saat düğmeye basıp oyun oynamak. Zaten izin günlerimde puba falan gidiyorum. Vardiyaya göre iş öncesi veya sonrası oynamak benim amacım. Evet oyunlar çok pahalı ama sonuçta alacağım birkaç oyun. Evet GTA benim için önemli 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli fanıyım.
Yorumlara göre PS5 almak daha mantıklı geldi. Ayrıca yurtdışından tanıdık aracılığı ile PS5 Pro getirebilirim daha uyguna geliyormuş sadece garanti sorunu var mış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
Niye yapmayayım? Adam PC'de de oynayabilir. GTA 6'yı oynayacakmış.Neden herkes kendisi için problem olan şeyler yüzünden şunu al ya da alma diye öneriler yapıyor? Sen grafiklere çok önem veren bir hikayeli oyun oyuncusu isen neden FC, NBA oynayacak adam sana uysun?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Öncelikle hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Korsanla uğraşmak istemiyorum. Amacım eve geldiğim gibi veya işe gitmeden önce 2 saat düğmeye basıp oyun oynamak. Zaten izin günlerimde puba falan gidiyorum. Vardiyaya göre iş öncesi veya sonrası oynamak benim amacım. Evet oyunlar çok pahalı ama sonuçta alacağım birkaç oyun. Evet GTA benim için önemli 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli fanıyım.yorumlara göre PS5 almak daha mantıklı geldi. Ayrıca yurt dışından tanıdık aracılığı ile PS5 Pro getirebilirim daha uyguna geliyormuş sadece garanti sorunu var mış.
Garanti konusunda bence sorun olsa da çok sorun değil. Yurt dışından alabilirseniz daha iyi olur.
Öncelikle lütfen Türkçe konuşalım. PC'de oynayamaz diyen yok zaten. Adam mesaiden gelince yatarak veya koltukta oturarak oyun oynamak istiyor. PC başında sandalyede oturarak oynamak değil.Niye yapmayayım? Adam PC'de de oynayabilir. GTA 6'da oynayacakmış.
Kuzenimde var 3 yıldır kullanıyor bende kullandım sorun olmuyor tabi şans işi. 2015-2022 arası zaten PC oynuyordum. GTA V, Logitech G27 ile ağırlıklı olarak simülasyon(ETS2 başta olmak üzere) ve spor oyunları oynuyordum. Çokça sorun yaşamıştım en temeli mavi ekran hatası oyun oynarken çökme olması deli ediyordu. Sistemi ve Steam hesabımı sattım 2022 yılında.Garanti konusunda bence sorun olsa da çok sorun değil. Yurt dışından alabilirseniz daha iyi olur.
Aslında başka bir dil konuştuğumuzu düşünen biriyi, neden ciddiye almalıyım? Bu kadar da detaycılık olmaz ve kusur aranılmaz yani.Öncelikle lütfen Türkçe konuşalım. PC'de oynayamaz diyen yok zaten. Adam mesaiden gelince yatarak veya koltukta oturarak oyun oynamak istiyor. PC başında sandalyede oturarak oynamak değil.
@4560 için konsol rahat olabilir çalışan bir birey için. Ben de çalışan bir bireyim ve kullanım amacım oyun, yazılım vb. şeyler olduğu için PC, benim için iyi ama konu içinde belirtilen oyunlar dahilinde konsol da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.
PC bence.Haftanın 6 günü vardiyalı 9 saat çalışan birisiyim. Amacım bu yorgunlukta biraz kafa dağıtmak bunun için PC veya Konsol almayı düşünüyorum.
Oynayacağım oyunlar ağırlıklı olarak EAFC başta olmak üzere eFootball, NBA2K, F1 bunun dışında GTA 6 çıktığında onu oynarım.
Bunun için sizce 30.000 TL'ye PlayStation 5 mi almak mantıklı PC mi?
Ayaz
Yetkin
Playstation 5 almak sizin için çok daha mantıklı. Ne kadar hayatım boyunca PC kullanmış olsam da PC'nin güncellemesiydi, sürücüsüydü, mavi ekranıydı, ısınmasıydı derken insanı sıkıyor. Playstation en azından tak çalıştır herhangi bir şey ekstradan yapmana gerek yok ki oynamak istediğiniz oyunlar zaten hedef kitlesi konsollar olan oyunlar.
yusufumm07
Üstün
Gta 6 hemen Pc ye gelmeyecek ki en az bir bir buçuk yılı bulur fanıyım diyor Ps 5 alması daha doğru.Niye yapmayayım? Adam PC'de de oynayabilir. GTA 6'yı oynayacakmış.
- Makaleler
- 6
Ben kendime göre cevap vereceksem kesinlikle PC derim. Oyun dışında genel her türlü amaçla da kullanabildiğim için. Ama siz işten sonra bir kafa dağıtmak için oynayayım diyorsunuz, bu durumda PS5 biraz daha konforlu bir seçenek. Daha zahmetsiz. Yalnız oynayacağınız her oyunu orijinal olarak satın almalısınız haberiniz olsun. Korsan oyun oynanmıyor PS5'te.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi