Merhaba. Daha önce PC tamiri için bir konu açmıştım. Bir de zoru görünce hemen pes eden bir karakterim var maalesef. Aslında istemek bile zoru başarmamızı sağlar. Gemini'ye sordum ve bana bu bölümü önerdi. Bir de sizin fikirlerinizi alalım. Ayrıca işime yarayacak kadar matematik ve fizik öğrenmek istiyorum çünkü öğrenmezsem fena hüsrana uğrarım. Sonuçta tamir için biraz da olsa lazım. Matematik ve fizik için hangi kaynakları önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?barishizm
Yetkin
Onlisans okumak bile yeterli. Bu işlerde teorik bilgiden ziyade pratik daha çok ön planda oluyor.
Ön lisans okumak bile yeterli. Bu işlerde teorik bilgiden ziyade pratik daha çok ön planda oluyor.
Hocam zaten dediğim bölüm ön lisans.
Tamirat için matematik ve fizikten ziyade işlevsel kullanabileceğin aygıtların en basitinden multimetrenin voltaj ölçümünün nasıl yapılacağını, lehim makinesinin nasıl kullanılacağını, anakarttaki soket bobin arızaların çözümlenmesi gibi konularda bilgi sahibi olman daha önem arz ediyor bence. üniversitenin sonunda bu makineleri görmemiş sadece teorik olarak bilgi sahibi olarak ayrılacak olabilirsin.
Tamirat için matematik ve fizikten ziyade işlevsel kullanabileceğin aygıtların en basitinden multimetrenin voltaj ölçümünün nasıl yapılacağını, lehim makinesinin nasıl kullanılacağını, anakarttaki soket bobin arızaların çözümlenmesi gibi konularda bilgi sahibi olman daha önem arz ediyor bence. Üniversitenin sonunda bu makineleri görmemiş sadece teorik olarak bilgi sahibi olarak ayrılacak olabilirsin.
Hocam bir yandan çıraklığa gideceğim, hatta MEB onaylı kurslara bile gideceğim. En iyi nasıl öğreniriz peki bu tamir işini?
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-