Donanım hızlandırma kapalı baktım ve eklenti maalesef ki işe yaramadı.
Detaylar
Kim cevapladı?Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Bunu yaptınız mı?Donanım hızlandırma kapalı baktım ve eklenti maalesef ki işe yaramadı.
Olmaz ise arama yerine bunu yazın ve etkin hale getirin.
chrome://flags/#ignore-gpu-blocklist
Astronotarda
Üstün
Donanım hızlandırmayı açıp dene. Açmayınca çoğu içerik kasıyor.Donanım hızlandırma kapalı baktım ve eklenti maalesef ki işe yaramadı.
Açık kaynak İnvidious işte.
Donanım hızlandırmayı açıp dene. Açmayınca çoğu içerik kasıyor.
Şu an açtım YouTube'da kasma yok stabil ama yine aynı sorun olursa tekrar konuya yazarım.
Sistemin video codeci için yetersiz kalıyor. CPU tüketimini azaltmak için h264ify kullanabilirsin. Ayrıca 60 FPS videolar daha çok kaynak tüketecektir. H264ify üstünden 60 FPS videoları 30 FPS çalıştırmaya zorlayabilirsin. Oyun videolarında sadece rahatsız edecektir. Zaten akıllı bir üretici çok fazla cihaza hitap etmek istiyorsa, oyun dışı videoları 30 FPS yükleyecektir.
chromewebstore.google.com
Ayrıca AdGuard'ın uygulama, uzantı vb. iyi değil. Filtreleri iyi ama bunlarda performans sorunları ve gereksiz ayarlar var. Ublock Origin yükleyip, filtre ayarlarını ise şöyle yapabilirsin.
ublockorigin.com
Hesap kullanmadan video izlerim dersen Freetube uygulaması da iş yapar. Ben algoritmamı bozmasın diye bazı video ve kanalları buradan takip ediyorum.
freetubeapp.io
h264ify - Chrome Web Store
Makes YouTube stream H.264 videos instead of VP8/VP9 videos
Ayrıca AdGuard'ın uygulama, uzantı vb. iyi değil. Filtreleri iyi ama bunlarda performans sorunları ve gereksiz ayarlar var. Ublock Origin yükleyip, filtre ayarlarını ise şöyle yapabilirsin.
uBlock Origin - Free, open-source ad content blocker.
uBlock Origin is not just an “ad blocker“, it's a wide-spectrum content blocker with CPU and memory efficiency as a primary feature. Developed by Raymond Hill.
Hesap kullanmadan video izlerim dersen Freetube uygulaması da iş yapar. Ben algoritmamı bozmasın diye bazı video ve kanalları buradan takip ediyorum.
FreeTube - The Private YouTube Client
FreeTube is a feature-rich and user-friendly YouTube client with a focus on privacy.
Ayrıca AdGuard'ın uygulama, uzantı vb. iyi değil. Filtreleri iyi ama bunlarda performans sorunları ve gereksiz ayarlar var. uBlock Origin yükleyip, filtre ayarlarını ise şöyle yapabilirsin.
![]()
uBlock Origin - Free, open-source ad content blocker.
uBlock Origin is not just an “ad blocker“, it's a wide-spectrum content blocker with CPU and memory efficiency as a primary feature. Developed by Raymond Hill.ublockorigin.com
Çok teşekkürler AdGuard'ı silerek uBlock Origin'e geçiş yaptım ve videoların kalitesi de düzeldi.
Yeni konular
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-