Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
İlk görünce vay canına dedim sonra çalıntı olduğu ortaya çıktı sonra yine vay canına ülkem şaşırtmıyor dedim ama yine de o reklamı yapmak ağır şey ister.
SadeceZinzap
Uzman
Orijinalini verdiğin için eyvallah.
gustavo
Üstün
Sahtesimi var?
SadeceZinzap
Uzman
Arattığımda çıkmıyordu o yüzden.
Nasıl çalıntı olduğunu merak ettim?İlk görünce vay canına dedim sonra çalıntı olduğu ortaya çıktı.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Sesler tanıdık geldi mi? Ve diğer her şey?
Hatta Audi peak Games'e bu reklam yüzünden dava açtı ve kazandı.
Evet, her şey birebir aynı gibi. Çalıntı olduğu konusunda araştırma yaptım biraz, sonuç olarak ise şirketin yaptıkları reklamın çalıntı olduğu hakkında bir fikirlerinin olmadıklarına ve bunun hakkında reklamı tasarlayan ajansa bir tazminat davası açtıkları bu tazminat davası sonucunda 10 Milyon TL gibi büyük bir değerde tazminat kazandıklarını öğrendim. Yani sanırım gerçekten "Peak" bile bilmiyordu çalıntı olduğunu.
Bu konuda herhangi bir kanıtınız var mıdır? Ben daha hiç rastlamadım buna.Hatta Audi peak Games'e bu reklam yüzünden dava açtı ve kazandı.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Peki ya Audi'nin açtığı dava konusunda kanıt var mıdır?@Que, Peak Games'in bilmemesi büyük ihtimal çünkü bu şirketler ya bir reklamlama şirketi ile anlaşıyor veya kendi içlerinde reklam bölümü var, kendi reklam kısmı böyle bir şey yaptıysa bilmeme şansları %0 ama başka şirkete yaptırdılarsa mümkün.