İlk görünce vay canına dedim sonra çalıntı olduğu ortaya çıktı sonra yine vay canına ülkem şaşırtmıyor dedim ama yine de o reklamı yapmak ağır şey ister.

Sesler tanıdık geldi mi? Ve diğer her şey?

Evet, her şey birebir aynı gibi. Çalıntı olduğu konusunda araştırma yaptım biraz, sonuç olarak ise şirketin yaptıkları reklamın çalıntı olduğu hakkında bir fikirlerinin olmadıklarına ve bunun hakkında reklamı tasarlayan ajansa bir tazminat davası açtıkları bu tazminat davası sonucunda 10 Milyon TL gibi büyük bir değerde tazminat kazandıklarını öğrendim. Yani sanırım gerçekten "Peak" bile bilmiyordu çalıntı olduğunu.

Hatta Audi peak Games'e bu reklam yüzünden dava açtı ve kazandı.
Bu konuda herhangi bir kanıtınız var mıdır? Ben daha hiç rastlamadım buna.

@Que, Peak Games'in bilmemesi büyük ihtimal çünkü bu şirketler ya bir reklamlama şirketi ile anlaşıyor veya kendi içlerinde reklam bölümü var, kendi reklam kısmı böyle bir şey yaptıysa bilmeme şansları %0 ama başka şirkete yaptırdılarsa mümkün.

@Que, Peak Games'in bilmemesi büyük ihtimal çünkü bu şirketler ya bir reklamlama şirketi ile anlaşıyor veya kendi içlerinde reklam bölümü var, kendi reklam kısmı böyle bir şey yaptıysa bilmeme şansları %0 ama başka şirkete yaptırdılarsa mümkün.
Peki ya Audi'nin açtığı dava konusunda kanıt var mıdır?