RockyHighway79
Üstün
Küçükken oynadığım penguenli bir savaş oyunu vardı. Oyun hakkında hatırladığım şeyler şunlar: Oyunu bir penguen olarak oynuyoruz. Penguen yeşil askeri bir miğfer takıyor, bir tankta silah kullanıyor ve yukarıdan da helikopterler saldırıyor, roket, füze falan atıyor. Sanırım askerde iniyordu o helikopterlerden. Oyuna bi' Iglo'dan çıkarak başlıyorduk sanırım. Oyun buzullarda geçiyor. Oyun soldan sağa doğru akıyor ama penguenin kendi kendine gidiyor olması lazım, sadece saldırılardan kaçmak için yön tuşlarını kullanabiliyoruz diye hatırlıyorum. Oyunda hatırladığım 3 boss var, ancak ilk ikisini tam olarak hatırlamıyorum. 3. boss ise devasa, mor renkli, Rambo görünümlü bir Goril. Gorilin yaklaşık 15 metre civarı boyu var ve bizim minik penguende minik tankının içinde o Mor Gorili kovalıyor. Oyunun grafikleri yanlış hatırlamıyorsam 2D ve pixel art tarzındaydı. Bu arada Rambo Goril bossunda oyun sağdan sola doğru akmıyor, Traffic Racer tarzı bir bakış açısına geçiyoruz ve Gorile doğru sürüyoruz. Gorilde arada durup bize doğru saldırı yapıyor. Goril sanırım bi' takım ateşli silahların yanında mızrak da kullanıyordu. Oyunun grafikleri eski tuşlu telefonlardaki Java oyunlarına benziyor ama bilgisayar oyunuydu. Oyunu oynadığım zaman aralığının 2010-2012 arası olması lazım. 2010 belki olmayabilir ama 2011 ve 2012'de bu oyunu kesin oynamıştım. İnternet kafeden veya bilgisayarcıdan bir sürü oyun yükleyip gelmişti babam, bu oyunda o bir sürü oyunun arasındaydı. Bu oyunu internette uzunca bir süre aramama rağmen bulamadım. Umarım Techolay'da bilen birisi çıkar.
Son düzenleme: